Protesti Ljubljana 15 maj 35 Protesti Ljubljana 15 maj 35

Mladoletni dijaki iz Maribora, ki so protestirali so začeli dobivati vabila na sodišče

6 mladoletnih dijakov iz Maribora, ki so pred tedni protestirali proti še vedno zaprtim šolam za njih, so v teh dneh začeli dobivati vabila na sodišče. Policija je zopet pokazala, da je zgolj orodje v službi politike in pokazala, da se jim gre zgolj in samo za kaznovanje vseh, ki se ne strinjajo z ukrepi in odloki te vlade. Ker ti mladoletni dijaki so res ogrožali ljudi.

Razlog za vabilo na sodišče naj bi bilo kršenje odloka o prepovedi zbiranja. Torej, če jaz prav razumem – ljudje lahko ure stojijo v vrsti za hitro testiranje, ali pa v vrsti za cepljenje, ali pa pred trgovinami, ampak da bi par taistih ljudi šlo na kakšen trg in imeli transparente, pa bi to pomenilo, da kršijo odloke in posledično bi ti ljudje dobili kazni.

Policisti očitno ločijo ljudi, ki “protestirajo” in vse ostale in očitno je Covid-19 zelo zelo nevaren samo za tiste, ki protestirajo in jih je posledično potrebno kaznovati. Ja, vedno znova sem fasciniran nad Covid-19 in še bolj nad policijo in njihovim opravljanjem nalog, ki so zgolj in samo še inkasanti.

Protesti Ljubljana 15 maj 35

  1. lepo si napisal, Had. pamet, še pred njo pa logika, sta že zdavnaj zapustili naše kraje. Zdaj smo dežela idiokracije.

  2. Sprašujem se, ali je sploh kakšen način, da ustavimo to kriminalno vlado in poblaznelo ruljo, ki jo uboga. ker zdaj drvimo direktno v nekakšen nacizem najhujše vrste.

  3. Če nas ne bo kaj hitro srečala pamet, da še pravi čas odslovimo to vlado, ki nas pelje ne samo po poti madžarske in poljske, temveč tudi rusije in belorusije, bo prepozno… obračunavanju z ‘nepravimi’ novinarji in vsemi, ki mislijo s svojo glavo, sledi utrjevanje ablasti še na vse druge načine… menjava kadrov ipd. ipd.

Komentarji so zaprti.