Bi morali biti poslanci in njihovi druzinski člani nedotakljivi za policijo Bi morali biti poslanci in njihovi druzinski člani nedotakljivi za policijo

Zakaj imamo v Sloveniji še vedno policijsko uro? Gre zgolj za “jebanje naroda v glavo” – retorično vprašanje …

Vprašanje iz naslova, zakaj imamo v Sloveniji še vedno policijsko uro je retorično. Vsi poznamo odgovor in vsem je jasno, da to, da se ne smemo sprehajati med 21. uro in 6. uro naokoli ne služi zaščiti pred Covid-19. V bistvu ne ščiti pred ničemer. Je pa dobro za oblast, ker nam s tem prikazuje svojo “moč” in kaznuje vsakogar, ki jo krši.

Pred dnevi sem se zelo pozno odpravil iz pisarne in z avtom proti domu. Ura je bila 23:30. Na semaforju sem opazil policijsko vozilo, ki se je obrnil sredi križišča in se postavil na avtobusno postajo. Ko sem se peljal mimo, je prižgal modre luči in na naslednji avtobusni postaji sem se ustavil.

Test alkoholiziranosti je bil vzrok za ustavljanje sredi noči z modrimi lučmi. Seveda sem se nasmejal in najprej pomolil listek za službeno pot, na podlagi katerega me ni mogel kaznovati za kršenje policijske ure. Napihal sem 0.0. Kot že 27 let – odkar imam vozniški izpit in ker ne pijem alkohola sploh!

Ko se je zahvalil in se je odpeljal naprej, je nasproti pripeljalo vozilo in zgodba se je ponovila. Modre luči in ustavljanje sredi noči. Super, kajne? Ker to je res najpomembnejše trenutno v Sloveniji. Da ljudje ne kršijo policijske ure, ki je namenjena zgolj “jebanju naroda v glavo”!

Če bi bila policijska ura koristna in bi imela kakšne pozitivne učinke, bi verjetno o tem že slišali – predvsem pa bi se ablast hvalila s tem, da so “rešili Slovenijo”. Ker do sedaj ni še nihče predložil niti ene študije, ki bo potrjevala temu, mi je vse skupaj že smešno, predvsem pa je dejstvo, da je povsem neučinkovit ta odlok.

Ampak sedaj, ko nas strašijo z novimi sevi Covid-19 in novim valom, se bo ta odlok zagotovo podaljšal še v maj ali pa celo junij. Kaj bo narod delal zvečer zunaj! Naj bodo doma in spremljajo Nova24 in oddaje, ki so posvečenu Janezu …

Bi morali biti poslanci in njihovi druzinski člani nedotakljivi za policijo

 1. Policijska ura bo ostala. To je dejstvo, gripa dol ali gor. Zakaj? Zato!
  Glede novih sevov pa; prepričan sem, da bo čez kakšno leto-dve že najmanj 89 sevov. Lahko boš izbiral, katerega hočeš.

 2. In vmes bodo še sfejkali, da zdaj pa res imajo dokaz, da kakšen corona virus obstaja. Ker, namreč, do zdaj verodostojnega dokaza še nimajo, vse je le pravljica za telebane.

 3. In pa, ja, tudi podkupljeni zdravniki priznavajo, da še nimajo dokaza o obstoju virusa, vključno z ameriškim CDC.

 4. Tudi Kochov institut v Nemčiji priznava isto. Torej, vse je fejk. Argumenti in dejstva ne štejejo več. Zato, dragi Had, so logična vprašanja, kot je tvoje, nelogična, he,he.

  1. mi pokažeš to študijo? ne boš verjel, jaz je nisem našel. hvala …

   In ja, retorično vprašanje je tole zgoraj

 5. Imamo torej virus, ki ga ni. Ok, pustimo podrobnosti.
  Zato pa imamo ukrepe proti njemu, imamo test, navadne in hitre, po želji, imamo cepivo,.. Delamo napore,he, he. Skratka, situacija:lud jebe zbunjenog.

 6. Kolikokrat pa so te ustavili v zadnjem mesecu glede policijske ure?

 7. Trditve Anonimneza so smesne in nedostojne resne debate. Nekako tako kot prepricevanje nekoga v to, da je Zemlja okrogla.
  Vsekakor pa je dejstvo, da sama policijska ura na potek pandemije nima posebnih ucinkov. Nujna, ce ne vsaj priporocljiva bi bila ob kaksnih drugih, hujsih situacijah, kot npr. grozovito poslabsanje pandemije, pojav se cesa podobnega poleg covid19, vojna, naravne nesrece,.. Tukaj in zdaj je policijska ura nepotrebna, neustrezna (21:00.., resno..?) in le odraz prave moci kekcev, ki bodo docakali penzijon na mojemu tvju. Najslabse od vsega pa je to, da so odraz vecine volilcev, sami se zagotovo niso ugnezdili v svoje stolcke.
  Ce nic drugega se lahko tolazimo, da tudi ta kuga ne bo vecno tak problem. Le po pameti do takrat.

Komentarji so zaprti.