Hrvaška z dvema novima Michelinovima zvezdicama Restavracija Noel Zagreb in Draga di Lovrana Lovran Hrvaška z dvema novima Michelinovima zvezdicama Restavracija Noel Zagreb in Draga di Lovrana Lovran

Reševanje Počivalška / gostilne so lahko odprte za pravne osebe / kdo koga “jebe” štiri mesece?

Ne, ne gre več za Covid-19. Gre zgolj za uničevanje gospodarstva in za prikaz moči, ki jo ima stranka SdS. To, da so gostilne zaprte, da cateringi niso morali delati skoraj štiri mesece in je veliko teh podjetij šlo v “kurec” je bila samo napačno interpretacija vladnih odlokov, saj so gostilne lahko odprte za pravne osebe, saj ponudnik teh storitev s podjetjem ustvari mehurček in se gostinski obrat ne obravnava kot element javnega prostora. Ne nas več “jebat”, a bi šlo?

To, kar zadnje dneve poskušajo s spinanjem zgodbe, ko so dobili Počivalška v gostilni je postala prava farsa. Zdravo se je opravičil za svoje dejanje, ki pa očitno, vsaj po vseh intervencijah “spin doktorjev” sploh ni bilo nič spornega. Torej se je opravičil povsem brez veze. Namreč, v teh dneh smo izvedeli, da so vsi gostinci napačno razumeli odlok in da bi lahko menze normalno stregle hrano podjetjem in zaposlenim v podjetjih. Lahko bi hodili na podjetne večerje v vse restavracije v Sloveniji …

Ves ta kup bullshita, ki ga ustvarjajo v teh dneh je zgolj in samo prikaz, da gre za preprosto “jebanje” ljudstva v glavo. Da gre za popolno izgubo kompasa in da je vse kar počnejo zgolj ustvarjanje konfuznosti s svojimi nesposobnimi govorci.

Sicer še vedno ne smete jesti hrane zunaj na prostem, ampak po včerajšnjih informacijah Ministrstva za gospodarstvo, ki rešuje kožo Počivalška greste kot pravna oseba lahko v vsako gostilno, kjer ni potrebnih nobenih posebnih ukrepov.

Tole norčevanje iz gostincev, ki si ga je privoščil Počivalšek ni več smešno, ampak prikazuje shizofrenost vlade in vseh njenih odlokov. Čestitke vladi, da ne zna komunicirati svojih odlokov in da je marsikatero podjetje šlo v “kurec”, ker niso sposobni normalne komunikacije.

Hrvaška z dvema novima Michelinovima zvezdicama Restavracija Noel Zagreb in Draga di Lovrana Lovran

  1. Resno se sprašujem koliko časa nas bo ta vlada imela za norca. To več ne pije vode

  2. Had, lepo povedano.
    Simon, vsakega jebaš, kolikor se pusti. Testirajo, iz dneva v dan, meje naše potrpežljivosti.
    Prihaja pomlad, če ne bomo naredili pomladi nič, je konec z nami. Za dolgo.

Komentarji so zaprti.