had blog roni kordis had blog roni kordis

Naked News – nakednews.com – kdaj bomo lahko gledali “gole novice” pri nas

Projekt Naked News obstaja od leta 1999. Program, ki nič ne skriva, je zanimiv predvsem za moško populacijo. Vendar so konec leta 2007 poskrbeli tudi za ženske – Naked News Daily Male.
Danes sem zasledil novico, da naj bi se kmalu pojavil ta program tudi v naši bližini – Naked News Italia.

Kot moški, ki redno spremlja novice, bi mi takšen “način” podajanja informacij bil zelo zanimiv in pri srcu. Potem se verjetno ne bi toliko ukvarjal s samimi informacijami, njihovo vsebino, ampak bi me pritegnilo kaj drugega. Moški, pač.
Sicer pa niti za trenutek ne dvomim, da bi naši televizijci – Guzej, Granda, itd.. bili zainteresirani za “gole novice”, ki bi bile prava popestritev večerov. Gledanost bi bila veliko večja, kot je pri oddajah tipa Zvezde pojejo, Mario, …, kljub temu, da bi bilo potrebno za to plačati določen znesek.
V svetu se Naked News lahko spremlja preko VOD (video on demand), PPV – PayPerView in preko mobilnih telefonov.

Bi spremljali takšne novice?

Roxanne West Naked News Teaser

Lily Kwan Naked News Teaser

Victoria Sinclair Naked News Teaser

April Torres Naked News Teaser

Christine Kerr Naked News Teaser

  1. Že lepih a praznih novic na Svetu ne prebavim pa bi gledal tole… naj ženske med slačenjem govorijo raje kaj bolj primernega.

    Sploh pa imamo živ primer Nakednews vsak večer ko POPtv vremensko napoved govori blondinka z velikimi joški, ravno dovolj tumpasta je videti in tudi novice (vremenska napoved) je ravno prav brezvezna novica, samo preveč obleke ima.

  2. Had, če ti ni odveč, bi imel eno nevmesno vprašanje zate? Kako si kaj zdaj z oglasi na tvojem blogu, vidm da ti laufajo ToboAdsi, katere sem dal tud sam na svoj blog, sam mi prikazuje sam njihovo reklamo. Kolk cajta je teb trajal da so ti jih začel prikazvat. Ti maš tam veze boš že vedu?! Hvala za odgovor že vnaprej.

  3. @herkul: LOOOL :) evo, se strinjam.. to bi pa tudi mene zanimalo.. ce bi bila na nacionalki, potem bi lahko podpisali taksno peticijo :)

    @dicky: men so se oglasi zaceli prikazovati takoj, oz. od takrat je minilo ze precej casa :) ampak naceloma bi morali njihovi spajderji takoj pogledati kaj se dogaja in na to reagirati.. ti pa priporocam, da oglase uvrstis tudi pred komentarje, oz. pod same poste.. so veliko bolj vidni in ljudje bolj klikajo nanje..

    ce ti ne bo zacelo nic prikazovati, pa mi pisi na mail, pa jih obvestim o tem..

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja