had blog roni kordis had blog roni kordis

The Emperors Club

Zadnje čase se veliko piše o Emperors Clubu v povezavi s škandalom guvernerja New Yorka Eliota Spitzerja, ki je plačal za seks s “spremljevalko”, 22-letno Ashley Alexandra Dupre, iz elitnega Emperors Cluba, 4300 dolarjev.
Na spletni strani Emperors Cluba – www.emperorsclubvip.com piše – Sorry, the site you requested has been disabled. Ampak vseeno se lahko pogleda kako je vse skupaj izgledalo s pomočjo Web Archiva.

Ponujali so “usluge” od New Yorka – Los Angelesa – Miamija – Londona – Pariza.. Vendar so bile njihove cene precej zanimive. Ženske so bile ocenjene z diamanti. Več jih je bilo, višja je bila cena, ki jo je bilo potrebno plačati za uro/noč z njo. Cene so se gibale od $1,000/uro za žensko s tremi diamanti, do $3,100/uro za žensko s sedmimi diamanti.
Noči so bile precej dražje. Od $10,000 do $31,000. (vir)
Spletna stran ni bila nič posebnega. Malce teksta, malce fotografij.

Emperors’ Club vip is the most preferred international club for those accustomed to excellence. We offer a convenient variety of services globally. Specializing in deluxe concierge, model introduction, contemporary art and Investment services is our expertise. We act for a select group of educated, refined and successful international clients who give their best in all they do and who, in return, only wish to receive the best. Catering to clients who will not compromise in any area of their life.

As further convenience to our members, through Emperors’ Club vip Concierge is access to a wealth of valuable resources including entrance to sold out events (Concerts, Sporting Events, Oscar Awards, Grand Prix…)

Če koga zanima, kakšna “roba” je bila v ponudbi, pa si lahko ogleda nekaj fotografij: Emperor’s Club Photos

  1. Had, sorry ker ti spet težim, ampak a lahko frcneš unga pri katerem maš veze pri Toboadsih, naj zaboga dajo že kakšne reklame gor, ker jih bom drgač skinu dol z bloga. A se gredo zares al se sam igrajo madona. Posreduj prosim, že vnaprej hvala!

  2. Takšneli offtopic komentarji (kot je prvi in tale moj) vnašajo šum v vsebino bloga. Predlagam, da objaviš en post z imenom OFFTOPIC, ga polinkaš na desno stran in tam naj odslej folk sprašuje offtopic vprašanja. Raja lahko sicer predlaga karkoli, moč pa je seveda v adminovih rokah. Za nameček pa lahko Dickiju namignemo, da od Toboads oglasov ne bo obogatel in ni razloga za takšno histerijo kot jo zganja.

Komentarji so zaprti.