had blog roni kordis had blog roni kordis

Navigon MobileNavigator – iPhone navigacija

Za vožnjo od New Yorka do Miamija sem prvič uporabljal navigacijo. Bilo je zabavno. In ko sem kupil iPhone 3G sem se odločil, da nanj “našraufam” navigacijo.
Na voljo sem imel par navigacij: sygic navigacijo, iDA (ki je ni več mogoče kupiti?!), Navigon MobileNavigator.. In verjetno bi se našlo še kaj.

Ko sem brskal po netu, sem našel temo na Jabuk.si, ki je opisovala Navigon MobileNavigator in kjer so uporabniki naredili prevod vmesnika in dobil cel kup uporabnih informacij. Cena navigacije je 99,99eura v App Storeu, vendar če se ta znesek deli med 4 uporabnike – (5 jih lahko uporablja iste iTunse) je znesek precej zanemarljiv. Vse skupaj je veliko preko 1.6G in to traja kar nekaj časa, da se sinhronizira. Ampak potem navigacija deluje.

Spodaj so print screeni narejeni včeraj zvečer med vožnjo proti domu. Ugotovitve po prvih kilometrih:


– niso pokrite vse hišne številke
– nove karte
– všečen vmesnik
– hiter začetek delovanja navigacije
– 3d in 2d karte
– na avtocestah se na izvozih prikažejo table na zaslonu
– opozarjanje na hitrost – izredno točno proti Trojanam

Zadovoljen! Vendar bo potrebno narediti teste še po drugih državah, da bom preveril če so mape res kvalitetne. Upam da kmalu!

  1. Jest sem z Navigonom precej zadovoljen. Pogrešam le trenutne razmere ne cestah. Ampak mi je ta manjko nekako razumljiv ali opravičljiv… Čkam pa vseeno TomTom ;)

Komentarji so zaprti.