Namesto na poti na Dunaj, sem doma in uživam v snegu in zimski idili Namesto na poti na Dunaj, sem doma in uživam v snegu in zimski idili

Namesto na poti na Dunaj, sem doma in uživam v snegu in zimski idili

Velikonočni prazniki, ki jih ne praznujem, s podaljšanim vikendom, bi bili kot nalašč za obisk in ogled Dunaja. Rezerviran je bil hotel Hotel Schloss Wilhelminenberg, vendar danes zjutraj tudi preklicana rezervacija, zaradi tega kar me je pričakalo zjutraj pred hišo.
Sneg, sneg, sneg. In čedalje bolj ga nametava! Če bi prišel do drv, ki so zunaj, bi zakuril kamin, tako pa bo dan namenjen vsem filmom, ki jih nisem pogledal v zadnjih parih mesecih.

sneg-gre-sneg-gre-02.jpg sneg-gre-sneg-gre-03.jpg sneg-gre-sneg-gre-01.jpg

 1. Haha, zdj pa mamo tvojo targo :D hec, hec

  No, prnas je tudi sneg padal, sam je skopnel v … dveh minutah :D :D

 2. Pri nas je tudi dokaj hitro skopnel, še zmeraj pa naletava sneg, sam se ne prime več :)

 3. Potem ti ne preostane drugega kot da greš kidat ter vseeno barvat jajčka!? Mi smo pobarval jih že pobarval (no pa tud kakega pojedl), kidanje nas pa čaka jutri zjutraj. Preveri: http://www.najblog.com/matejp
  lp

 4. Had.

  Če si imel rezervino na Dunaju, potem bi na vsak način moral iti na Dunaj. Ne glede na “elementarnost” razmer, ki so vladale zunaj. Å ele pot v takšnih razmerah te čustveno prečisti. Takšna potovanja potisnejo tvoje gabarite daleč naprej.

  Ne beži od izzivov.
  :-)

Komentarji so zaprti.