had blog roni kordis had blog roni kordis

Koncert skupine Niet v Križnkah

Bil je maj – je naslov koncerta skupin Niet in Zablujena generacija, ki bo jutri, 27. maja, zvečer v Križnkah.
A obstaja kdo iz generacije nad 25, ki se ne spomni komadov Lep dan za smrt, Trip in vijolice, Melanholija, Depresija,…? Obstaja kdo, ki še ni slišal za pevca skupine Niet – Primož Habiča?
Glede na to, da je bila to skupina, ki sem jo začel poslušati pred približno 18 leti, sem vesel, da so se spet zbrali skupaj in da bodo odigrali par koncertov.
Na žlost karizme, ki jo imel Primož, ne more nihče vrniti skupini. Prav tako mi je zanimiv podatek, da ni nikjer omenjeno, da se je skupina v vmesnem času že enkrat sestavila skupaj in odigrala par koncertov, med katerimi sem enega obiskal tudi sam. In užival, že takrat, v podoživljanju “punk – hc – thc” časov.
Zakaj naslov komada Trip in vijolice? Primož in “en zame odličen bloger” sta preizkušala tripe in ker je postal njun svet popolnoma vijoličen, je drugi dan nastal ta komad!

A gre kdo jutri na koncert?

Niet – Novi rock 1984, Križnke – Ljubljana – napoveduje Jonas Ž.

Niet – Lep dan za smrt

Niet – Lep dan za smrt

Niet – Depresija

Niet – Trip in vijolice

Niet – Tvoje oči

 1. @obutimacek: ne.me.je.ba.t :) HVALA!!!

  jaz bi sel danes v krizanke :) in potem se jezil, zakaj ni koncerta..

  popravljam vsebino :) jao, meni.. star sem

 2. Že več kot mesec vsak dan redno masturbiram na karto, ki dehti na moji mizi, nocoj pa se odpravim štorit pred Križnke!
  Se vidimo ^^.

 3. Stari Niete smo mi poslušal v srednji šoli [pred 16 leti] ;). Ne se starat, pa Bad Religion smo mel tut radi, pa Gorillaz Biscuitse tut ;)

 4. jutri, kokr vem, ne bo sam habiča, ampk tud ukmarjeve sestre, k je bla lanica nietov…Nikjer tud nisem zasledil, zakaj je ni in sploh kva je znjo dans…

 5. jeap.. tanja je bila odlicna.. in baje se zelo dobro zgleda.. kot sem zadnjic videl na posnetkih iz presice.. mogoce pa pride jutri zraven :)
  a gres :)

 6. jst grem mal okol križnk poslušat… mam karto za RO, pa jih bom tam vidla mal bl od blizu…a kdo ve kdaj začnejo igrat Nieti? Ker Zabljujenja mi je sicer kul, sam tukaj mi pa na paša zraven…

 7. Bilo je več kot lepo … svaka čast … merilo za dober koncert

 8. Super koncert! Punk do jaja. Gluha bom vsaj še en teden =)

 9. Ja, saj je bilo dobro, sploh glede na to, da je pank mrtev ^^.

Komentarji so zaprti.