Ko je Katarina Kresal vstopila v politiko, se je, vsaj upam, zavedala, kaj lahko pričakuje. Mediji so jo takrat označili kot NLPnedolžno, lepo in pametno. Tudi na zadnjem soočenju je zaključila svoj nastop z omembo svoje nedolžnosti, ki pa je lahko precej dvoumna za ljudi, ki ne razumejo povsem celotnega konteksta.
In takšnih ljudi je očitno v Sloveniji veliko, vsaj glede na komentarje na Siolovem zapisu, ki je seveda članek, ki ga je spisala STA – Slovenska tiskovna agencija.
Od 66 komentarjev, kolikor jih je sedaj objavljenih, so trije, ki ne komentirajo (beri kritizirajo) Katarine Kresal kot osebe same. Ostalih 63 pa bi prej kot na Siol, sodilo v kvantesence.

Nekaj najbolj debilnih primerov, kako se poskuša diskreditirati Katarino Kresal preko komentarjev (vir)

Izbor “kvazi komentarjev” je bil hudičevo težk, kajti ko sem že pomislil, da sem našel najboljšega, se je vedno našel tak, ki ga je presegel.
Ali je žljenje ljudi, tudi javnih oseb, v Sloveniji dovoljeno? Zakaj Siol dopušča osebne komentarje, ki nimajo niti najmanjše povezave s samim člankom, ampak jo imajo z osebo, ki nastopa v članku! Prav zanima me, koliko komentatorjev jo pozna osebno in ve, koga ona zadovoljuje, kje kupuje svoja oblačila in kako živi.
Jurišniki pač opravljajo svoje delo, čeprav jih večina ne pozna pravopisa, niti ne ve točno kaj napišejo. Ampak je kul, samo da smo za naše, mar ne?

“Bilo bi fino, da bi Kresalova poravnala 15.000 EUR, kolikor je znašal račun za reševanje prijatelja Kresalovega brata Gregorja.”
“To je pa res eno razvajeno dete in bog pomagaj Sloveniji s takšnimi na oblasti.”
“fukati jo prasico”
“Kako so vsi vzhičeni na slikah, kakor da jim prihaja………!”
“edin na miss greš lahko, ker maš neki lepote, sam v politiki ne šteje lepota,ampak pamet…treba vedet kaj se dela in govori…ne se sam afnat gor….sicer si pa za miss prestara….”
“Pravi da je lepa ,nedolžna,bogata,trdo dela, ima bogatega tipa.To v politiki ne potrebuješ če že imaš in te bo bolel k…. za rajo ki se otepa z parsto evri! Torej kdo jo potrebuje in zakaj!!!!”
“No ja, sedaj vem, da je KK, samo še ena blondinka, k nima pojma kaj govori. Njena funkcija je zgolj funkcija za zadovoljevanje starih fotrov,… ona to dela prostovoljno, večina jih ne.”
“That is big fucking sheat…Show must go on … but without Mrs. Kresal … I do not fucking believe her…. ”
“Edina reštev za njo je Rocco Siffredi!”
“Kresalova pojdi v svojo zlato kletko in tam ostani, nas držvljane pa pusti pri miru!”
“…ta pupa bi bila lahko vrhunska odvetnica pa se gre tako poceni prodat politiki…so jo pa res nategnili…pa čeprav je še nedolžna…”
“Meni ona ni simpatčna, je serasta ženska. V našem koncu bi rekl”zafnana”. Pol pa mi je na misel tud kolk ma grdga starga desca, osladnega./adbokata mislim/ Me prav zanima kaj ju druži.”
“tale Katarinca tolk kritizira Janšo, a oblači se pa k Janševa Urška. To je malo sumljivo:-???”
“kresalova poglej se vogledalo in se vprasaj kako si sploh prisla do tu kjer si ,s pametjo in delom sigurno ne,da hodis v shoping v milano,niti neves kaj se v sloveniji dogaja,da ni ta sestava vlade nic naredila je navijanje stare plosce”