wc-o-rama - nova kategorija - Lokal Kolovrateater - fotografije wc-ja 4 wc-o-rama - nova kategorija - Lokal Kolovrateater - fotografije wc-ja 4

wc-o-rama – nova kategorija – Lokal Kolovrateater – fotografije wc-ja

Lokal Kolovrateater – Ciril Metodov trg 14 – zemljevid

kolovrateater-stranisce-02.jpg kolovrateater-stranisce-01.jpg kolovrateater-stranisce-03.jpg

Ideja o kategoriji wc-o-rama je stara. Dolgo sem čakal, da se kot ptič Feniks prebudi iz pepela ZVPL in da se potem znotraj njega naredi ta rubrika.
In kaj je smisel wc-o-rame?
Wc-ji v lokalih se razlikujejo med seboj. Nekateri so inovativni, drugi so čisti, tretji umazani. In ker ljudje precej pogosto hodimo v lokale in še bolj pogosto v wc-je, je lahko wc tudi pokazatelj standarda lokala. In v kasnejši fazi mogoče uvedem ocenjevanje wc-jev in vse podobne zadeve, ki bi bile lahko zanimive.

Če kdo želi participirati v tej kategoriji, da ne bom samo jaz skakal po wc-jih s telefonom (v veliki večini to ne bodo profi fotke, ampak škljoci, ki jih naredijo telefoni, kajti vseeno je malce nehumano, da bi si prinesel s seboj studijske fleše in vso kramo, da bi naredil tri fotke stranišča), bom sodelovanja zelo vesel.
V tem primeru bom potreboval: najmanj dve fotografiji wc-ja, lahko tudi več (minimalne resolucije 800×600), natančno lokacijo in ime lokala in pa link do tvojega bloga, oz. spletne strani (ker ne morem ponuditi denarja, sem se odločil za to alternativo in glede na to, da kar nekaj ljudi bere ta blog, je tudi obisk lahko zanimiv).
Pošlješ lahko na info at had.si! Itak!

 1. da vidiš ti te štajerske sekrete …
  pošljem čim pritisnem … to je na aparat, da ne bo pomote.
  :)

 2. v3rOna: odlicno :) mogoce si prav tega zelim.. cim bolj svinjsko, tem boljse :)

 3. No ja, ni ravno neka huda ideja, ker se lokale da ocenjevati tudi po marsikateri drugi stvari. Ne vem no, ampak enostavno nisem preveč navdušen, čeprav še sam ne vem zakaj

 4. @alex: ja, se popolnoma strinjam, da se da na veliko drugih nacinov ocenjevati lokale.. ampak wc-ji so bili do sedaj precej zapostavljeni :)
  mogoce bi si celo zelel, da bi lahko kdaj naredil primerjavo med moskim in zenskim wc-jem v istem lokalu :)))

 5. Zanimivo branje :P
  @Had, opazil sem da se mi pod “ime” ne vpiše več avtomatsko, moje ime katerega uporabljam na tem blogu (nick namrec), kako to?

 6. Uuu, me like :) Če bo možno, oz. če se bom le spomnla bom poslikala in poslala. Itak ;)

 7. mogoče celo sodelujem :D sicer pa, ali je res denar vse, kar premore ta svet? sej ni fore, itq objaviš link pa dobi malo gledanosti ;)

 8. @ALes – omogoči piškotke :)

  Ideja je super, to bo še zanimivo… :D

 9. Ja, glede na to, da sem se tudi sam pred časom spotikal ob kvaliteto javnih stranišč,( ), se mi zdi zadeva zelo zanimiva. Zdaj mi je že žl, da nisem takrat vse tisto še pofotkal in dokumentiral. Vsekakor pa ti želim velik odziv.

 10. Odlična ideja, se bom potrudil sodelovati :)
  p.s. lahko bi dodali tudi, ali imajo toplo vodo (Kolovrateater je namreč nima), milo in brisačke. Pa bi imeli že popoln vodnik po slovenskih wc-jih, hehe :)

Komentarji so zaprti.