Gostujoči zapis – Otvoritev lokala Atrij – Tamara Popovič, Celje, 13.11.2008

Lokal Atrij, ki se nahaja na Glavni ulici v središču Celja, je v četrtek, 13. novembra, skupaj s prijateljico odprla Tamara Popovič, prva spremljevalka Miss Hawaiian Tropic 2008.
Na, za to priložnost pripravljenem, odru pa so zapeli Nuša Derenda, Taya & Denis ter Rusko. Lahko smo videli tudi nastop trebušne plesalke Sane, večer pa so popestrili še glasbeniki Dino (kaval), Toni (djemba) in Solar (darbuka).
Med obiskovalci smo med drugim zasledili Tio Paynich, ki je prišla s svojim spremljevalcem in poslovnim partnerjem Jasminom Bajramovićem, pevko Alyo, Natašo Kirn, pevko Kristino ter menedžerja Matjaž Kitaka, na prizorišču pa so se nekoliko pozneje znašli še Big Brotherjevci Sebastjan, Marcelo in Jeanine, največje presenečenje večera pa je bil gotovo prihod znanega poslovnež Miloša Kovačiča.

otvoritev-lokala-atrij-tamara-popovic-09.jpg


otvoritev-lokala-atrij-tamara-popovic-11.jpg otvoritev-lokala-atrij-tamara-popovic-10.jpg otvoritev-lokala-atrij-tamara-popovic-08.jpg otvoritev-lokala-atrij-tamara-popovic-07.jpg otvoritev-lokala-atrij-tamara-popovic-06.jpg otvoritev-lokala-atrij-tamara-popovic-05.jpg otvoritev-lokala-atrij-tamara-popovic-04.jpg otvoritev-lokala-atrij-tamara-popovic-03.jpg otvoritev-lokala-atrij-tamara-popovic-18.jpg otvoritev-lokala-atrij-tamara-popovic-17.jpg otvoritev-lokala-atrij-tamara-popovic-16.jpg otvoritev-lokala-atrij-tamara-popovic-15.jpg otvoritev-lokala-atrij-tamara-popovic-14.jpg otvoritev-lokala-atrij-tamara-popovic-19.jpg otvoritev-lokala-atrij-tamara-popovic-20.jpg otvoritev-lokala-atrij-tamara-popovic-21.jpg otvoritev-lokala-atrij-tamara-popovic-22.jpg otvoritev-lokala-atrij-tamara-popovic-12.jpg otvoritev-lokala-atrij-tamara-popovic-13.jpg

 1. Menedžerji, poslovni parnetji, znani poslovneži, misice… sami cvetovi alpske dežele :D .

 2. se strinjam.. ampak nekateri so izkoristili moznost objave zapisa tukaj.. voila.. takle mam :)

 3. Kdo so ljudje na teh slikah? Poznam samo Nušo Derenda in Alyo.

 4. @grube: dobro vprasanje.. za enega vem da je kitak.. pa tisti iz big brotherja so mi tudi znani..
  to niso moje fotke.. ampak prispevek alesa oblaka

 5. Vem da ni tvoj :) Ampak vseeno. To naj bi bil en del slovenske estrade pa poznam samo dve udeleženki? Kaj tukaj ne štima?

  P.S.: Mogoče kdo ve katera je ta desna v naslovni sliki? :D

 6. Namen te objave ni bil podrobno predstavljati, kdo je kdo, marveč predočiti fotoutrinke z dogodka, spremno besedilo zraven pa je zato, da se okvirno ve, ob kakšni priložnosti so nastale fotke.

  Če koga eksplicitno zanima, kdo je določena oseba, pa naj kar vpraša. :) Ona v beli bundi je pa pevka Kristina.

  Lp Aleš

 7. Tudi moj namen ni bil podrobno ugotavljati kdo je kdo, pač pa splošno razmišljanje o slovenski estradi. Glede na to, da sta razpoznavni samo dve osebi izmed mnogih na slikah, se mi je pač porodilo vprašanje o stanju le-te.

  Vprašanje o črnolaski je padlo samo zaradi tega ker je simpatična :P

Komentarji so zaprti.