Lokal Atrij, ki se nahaja na Glavni ulici v središču Celja, je v četrtek, 13. novembra, skupaj s prijateljico odprla Tamara Popovič, prva spremljevalka Miss Hawaiian Tropic 2008.
Na, za to priložnost pripravljenem, odru pa so zapeli Nuša Derenda, Taya & Denis ter Rusko. Lahko smo videli tudi nastop trebušne plesalke Sane, večer pa so popestrili še glasbeniki Dino (kaval), Toni (djemba) in Solar (darbuka).
Med obiskovalci smo med drugim zasledili Tio Paynich, ki je prišla s svojim spremljevalcem in poslovnim partnerjem Jasminom Bajramovićem, pevko Alyo, Natašo Kirn, pevko Kristino ter menedžerja Matjaž Kitaka, na prizorišču pa so se nekoliko pozneje znašli še Big Brotherjevci Sebastjan, Marcelo in Jeanine, največje presenečenje večera pa je bil gotovo prihod znanega poslovnež Miloša Kovačiča.

otvoritev-lokala-atrij-tamara-popovic-09.jpg


otvoritev-lokala-atrij-tamara-popovic-11.jpg otvoritev-lokala-atrij-tamara-popovic-10.jpg otvoritev-lokala-atrij-tamara-popovic-08.jpg otvoritev-lokala-atrij-tamara-popovic-07.jpg otvoritev-lokala-atrij-tamara-popovic-06.jpg otvoritev-lokala-atrij-tamara-popovic-05.jpg otvoritev-lokala-atrij-tamara-popovic-04.jpg otvoritev-lokala-atrij-tamara-popovic-03.jpg otvoritev-lokala-atrij-tamara-popovic-18.jpg otvoritev-lokala-atrij-tamara-popovic-17.jpg otvoritev-lokala-atrij-tamara-popovic-16.jpg otvoritev-lokala-atrij-tamara-popovic-15.jpg otvoritev-lokala-atrij-tamara-popovic-14.jpg otvoritev-lokala-atrij-tamara-popovic-19.jpg otvoritev-lokala-atrij-tamara-popovic-20.jpg otvoritev-lokala-atrij-tamara-popovic-21.jpg otvoritev-lokala-atrij-tamara-popovic-22.jpg otvoritev-lokala-atrij-tamara-popovic-12.jpg otvoritev-lokala-atrij-tamara-popovic-13.jpg