Pred časom so me kontaktirali iz Pristopa, ker so pripravljali nagradno igro podjetja Logitech za blogerje.
Ker se mi ideja ni zdela zanimiva, sem jim predlagal drugačno rešitev.
Nastalo je tole:

Gotovo poznate Logitech, če pa nas morda še ne poznate, čisto na kratko: smo podjetje, ki proizvaja računalniško periferijo, nepogrešljive dodatke za delo, zabavo in prosti čas. Kot bloger se zagotovo vsak dan srečujete z izdelki, ki jih proizvajamo tudi v Logitechu, in zato v vas vidimo našega pomembnega partnerja. Tistega, zaradi katerega smo in kateremu se trudimo ponuditi najboljše.

In zato nas zanimata vaša izkušnja, vaše mnenje. Pridno razvijamo nove izdelke, zato imamo vedno na zalogi kaj novega, in kar bi si morda želeli preizkusiti. To bi vam radi tudi ponudili: preizkus naših izdelkov, brez obveznosti in v želji po spoznavanju vaših izkušenj.

Če se vam to zdi zanimivo in ste odprti za sodelovanje, nam pišite na [email protected] in dogovorili se bomo za želena testiranja.

Med trenutno najzanimivejšimi izdelki, ki so na voljo za testiranje, so: Illuminated tipkovnica, zvočniki Z-5, zvočniki Pure-Fi Anytime, Pure-Fi Express, Pure-Fi Dream in Pure-Fi Mobile, miške G5 in V550 nano

Da ne bo kdo rekel, da dobijo vedno samo izbranci možnost za bonitete. Tukaj imamo možnost da testiramo nove gadgete iz Logitecha vsi blogerji. Odvisno je seveda samo od vas, če vas to zanima ali ne. Možnost imate in odločitev je vaša.

Da ne bo dvomov. Jaz za to idejo in objavo nisem dobil NIČ! Mi je pa všeč, da so pri Pristopu naredili korak v smer ki je bližja blogerjem.
Od odziva blogerjev je seveda odvisno če bo naslednji korak večji in bomo blogerji dobili na test avtomobile znamke Mercedes in Ferrari, računalnike Apple ali pa mogoče izlet v vesolje (joke, šala, vic)..
In seveda, ta zapis lahko deliš s svojimi bralci!