Brezplačne melodije, ali originalne melodije, polifonične melodije, java igre, teme, ob plačani naročnini od 4.98€??
Med surfanjem sem očitno kliknil na lebdeči oglas in pristal na strani ki ponuja brezplačne mobile melodije! (linka do strani ne bom napisal, da ne bi bil kdo po nepotrebnem ob denar) Teh strani je v sedanjem času kot listja jeseni. Vsak ponuja vse zastonj, dokler si ne vzameš časa in prebereš drobnega tiska (a to res kdo naredi??)
V tem primeru, vsaj po prevodu pogojev uporabe, je ponudnik tujec (klik na fotko in si preberi do konca):

untitled-1.jpg

Ob prijavi na storitev in z vnosom vase osebne PIN kode, ki vam bo poslana na od vas podano tel. st., se zavedate, da se prijavljate na nase storitve. MOBITEL IN SIMOBIL bomo zaračunali €4.98 vsak teden ob in prejel bo 5 kreditne točke Polifonične melodije vsak teden. Vsi nacrti so del pogojev storitve. Neporabljen kredit se ne prenese v naslednji mesec (glej pogoje storitve). Standardna placila operatarjem (WAP, GPRS, SMS) ostanejo.

5€ na teden za brezplačne stvari je zelo veliko, kajne? In ko otrok, nič slabega misleč vpiše številko v takšen servis, so starši tisti, ki morajo na koncu plačati račune.
p.s.: vendar smo Slovenci lahko potolaženi. Ista storitev v Angliji stane “£9.00 for the first week and £4.50 per week there after