Brezplačne melodije, ali originalne melodije, polifonične melodije, java igre, teme, ob plačani naročnini od 4.98€??
Med surfanjem sem očitno kliknil na lebdeči oglas in pristal na strani ki ponuja brezplačne mobile melodije! (linka do strani ne bom napisal, da ne bi bil kdo po nepotrebnem ob denar) Teh strani je v sedanjem času kot listja jeseni. Vsak ponuja vse zastonj, dokler si ne vzameš časa in prebereš drobnega tiska (a to res kdo naredi??)
V tem primeru, vsaj po prevodu pogojev uporabe, je ponudnik tujec (klik na fotko in si preberi do konca):

untitled-1.jpg

Ob prijavi na storitev in z vnosom vase osebne PIN kode, ki vam bo poslana na od vas podano tel. st., se zavedate, da se prijavljate na nase storitve. MOBITEL IN SIMOBIL bomo zaračunali €4.98 vsak teden ob in prejel bo 5 kreditne točke Polifonične melodije vsak teden. Vsi nacrti so del pogojev storitve. Neporabljen kredit se ne prenese v naslednji mesec (glej pogoje storitve). Standardna placila operatarjem (WAP, GPRS, SMS) ostanejo.

5€ na teden za brezplačne stvari je zelo veliko, kajne? In ko otrok, nič slabega misleč vpiše številko v takšen servis, so starši tisti, ki morajo na koncu plačati račune.
p.s.: vendar smo Slovenci lahko potolaženi. Ista storitev v Angliji stane “£9.00 for the first week and £4.50 per week there after

6 Responses to Brezplačne mobilne melodije

 1. SanJe pravi:

  Hja tudi sam sem se že enkrat opekel (na srečo samo enkrat). Misli, da je bila nagradna igra v enem brezplačniku. Saj verjetno poznaš tisto finto: S sodelovanjem v nagradni igri avtomatsko postaneš član kluba. Člani kluba pa prejemajo plačljive SMS. In potem je nastal problem s odjavo. Trajalo je tri mesece!!!, da sem se uspel znebiti tega.

 2. Urban pravi:

  Sam sem imel isto iskušnjo, danes samo pokličeš na eno številko in te odjavijo :)

 3. Jure Damjan pravi:

  Tak drobni tisk srečamo tudi pri ponudbah internet ponudnikov, ponudnikov mobilne telefonije, pri ponudnikih kreditov itd…

  Danes pač moraš biti na to pozoren in poiskati drobni tisk – še preden se odpraviš v poslovalnico.

  Oglaševanje mobilnih vsebin na ta način pa so saj v ZDA omejili – ne sme se uporabljati beseda FREE oziroma morabiti pri besedi FREE zvezdica z enako velikim fontom.

 4. Če kdo slučajno ve kako se odjaviš iz KAFE KLUBA, naj mi lepo prosim pove, ker po dolgem in mučnem iskanju še zdaj ne vem. Hvala. Ponudnikom dobrot za mobilce pa se je najbolje izogniti, karkoli že ponujajo. V velikem loku

 5. had pravi:

  @volkec:
  CAFFE KLUB na 2929

  oz. direkt poklices..

  Tel:
  031200000 in 040666052
  E-mail:
  [email protected]
  Delovni čas reševanja reklamacij:
  pon. -petka med 9h – 19h

 6. Jure Damjan pravi:

  Vedno pa lahko poklices na svojega ponudnika telefonije in te tam odjavijo, ce ne najdes informacij o odjavi na strani ponudnika vsebin.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.