had blog roni kordis had blog roni kordis

Ko vidijo v Ljubljani medveda – ki so ga medtem že ulovili

Medved v Ljubljani zasenči vse ostale novice. Vsi mediji so polni poročanja o tem dogodku. V dnevniku na RTV Slo se vključijo v živo iz terena, kjer nam prikazujejo cel kup policistov, ki varujejo območje in “specialce” (uslužbence živalskega vrta), ki iščejo medveda, da bi ga uspavali. Za obiskovalce zaprejo območje Rožnika in tiste, ki si vseeno upajo mimo zapore, sprašujejo če jih je kaj strah.

No, vsaj nekaj se dogaja v Ljubljani, kajne. Drugje, kjer je medved “vkomponiran” v samo okolje, ga niti ne opazijo, kamoli da bi zanj organizirali takšen pregon in tako prestrašili ljudi. Mogoče pa je vseeno tako boljše, kot pa da bi kakšen “obiskovalec” sprehajalne poti prestrašil nič hudega slutečega medveda, ki je začutil paritveni vonj medvedke Mete.

Po zadnjih informacijah so “izgubljenega” medvedka našli in uspešno “odlovili”, tako da so policisti lahko odšli domov in so sprehajalne poti spet odprte! Jupi!

Lublana ma živalski vrt, Lublana ma učas cirkus, živalski vrt je zmeri, če ni cirkusa je dolgcajt – so peli Pankrti v svojem času. Drži!

  1. lublančani so pussyji… večina SLO pa gleda na bližnji hrib, kjer se lahko z daljnogledom vidi kako se medved sprehaja… pa zato ni nobenih “varnostnih” ukrepov…

  2. dogajalo se je.. mediji so imeli za poročati.. kaj češ lepšega.. še dobro, da niso povedali, kam bodo medota odpeljali.. :)

  3. Na podeželju je ogromno medvedov, pa noben ne zganja take panike. Kakšnega ljubljančana bi morali poslati v kak vikend sredi gozda za en teden :)

  4. No kljub temu da sm ljubljančan se strinjam da je tak “halo” glede tega nepotrebn. Drugač pa ja, cela fora ker men niso pustil polcaji čez tivoli zarad medveda, ko je blo jasn da se ne bo tm pojavu…

Komentarji so zaprti.