Medved v Ljubljani zasenči vse ostale novice. Vsi mediji so polni poročanja o tem dogodku. V dnevniku na RTV Slo se vključijo v živo iz terena, kjer nam prikazujejo cel kup policistov, ki varujejo območje in “specialce” (uslužbence živalskega vrta), ki iščejo medveda, da bi ga uspavali. Za obiskovalce zaprejo območje Rožnika in tiste, ki si vseeno upajo mimo zapore, sprašujejo če jih je kaj strah.

No, vsaj nekaj se dogaja v Ljubljani, kajne. Drugje, kjer je medved “vkomponiran” v samo okolje, ga niti ne opazijo, kamoli da bi zanj organizirali takšen pregon in tako prestrašili ljudi. Mogoče pa je vseeno tako boljše, kot pa da bi kakšen “obiskovalec” sprehajalne poti prestrašil nič hudega slutečega medveda, ki je začutil paritveni vonj medvedke Mete.

Po zadnjih informacijah so “izgubljenega” medvedka našli in uspešno “odlovili”, tako da so policisti lahko odšli domov in so sprehajalne poti spet odprte! Jupi!

Lublana ma živalski vrt, Lublana ma učas cirkus, živalski vrt je zmeri, če ni cirkusa je dolgcajt – so peli Pankrti v svojem času. Drži!