Jeap, med igranjem z daljnicem sem naletel na Fantastični klic (včasih se je to imenovalo Srečna linija, če je to dvoje enako??) na Kanalu A.
Vzel sem si čas, da sem videl retorične sposobnosti “voditeljice”! No, o njih je težko govoriti, kajti vse skupaj je bilo precej bolj podobno mimosunjenemu kričanju in histeriji, ker ni dobila nobenega klica. In sem gledal, da se končno najde nekdo, ki bo poklical in ugotovil katega “slikca” se razlikuje od drugih. Za pravilen odgovor je bila nagrada že 8000€, vendar v drobnem tisku spodaj je bilo napisano (nagrada 150€ + bonus nagrada 7850€).

“Voditeljica” je razlagala da je gledanje več kot tri minute v “slikce” “hipnotizajoče” in da lahko povzroči poškodbo oči (jeap, WTF!). Da v Avstriji ne dovoljujejo te igre, ker je škodljiva (še enkrat, WTF). In tako je v monologih prosila gledalce “pridite k meni” in “čakam vas”. Za trenutek sem pomislil da gledam kakšen domač porno film, sploh ko je vse skupaj začinila s presunljivim dretjem “pridite, čakam vas, samo še nekaj minut imate čase da pridete!”.

Sicer verjamem da je v Sloveniji precej naivnih ljudi, ki padejo na te zadeve in kličejo in so na koncu meseca ko dobijo položnice razočarani, ker so stroški visoki, nagrad pa niso dobili, ampak vseeno je moje osebno mnenje, da bi morali to prepovedati. Če ne drugega, vsaj takšne “voditeljice”. Ker še bolj poneumljajo, kot smo že sami neumni. Jeap, sam sebe štejem zraven, ker sem to gledal!