had blog roni kordis had blog roni kordis

Forumi donosen posel

Sovražim spam! Ampak spodnji me je vsaj malce nasmejal. Verjetno uporabljajo Google translate, ki pa ne deluje ravno najboljše:

Razumljivo je, da vam je morda malce zaskrbljenih, ker ne poznaљ me, ampak imam predlog dobickonosen poslovni skupnem interesu deliti z vami. Imam svoje reference v mojem iskanju nekoga, ki ustreza moji predlagani poslovni odnos.

Jaz sem G. Patrick Chan K. W izvrљni direktor in glavni financni uradnik za Hang Seng Bank Ltd imam zakrita poslovni predlog za vas.


Bom Potrebujem te, da mi pomagajo pri izvajanju dejavnosti projekta iz Hong Konga, da vaљi drћavi. To vkljucuje prenos velike vsote denarja. Vse v zvezi s to transakcijo, se opravi brez pravno kljuko. Prosimo, si prizadeva upoљtevati kar najvec zaupnosti v vseh zadevah v zvezi s tem vpraљanjem.

Ko so bila uspeљno prenesena sredstva na vaљ racun, se delimo v razmerju, ki se dogovorita oba

Jaz raje ne pridete na moj zasebni e-poљtni naslov ([email protected]) in na koncu, ko se bom, da predloћi dodatne informacije vam je o tej operaciji.

Prosim, ce vas ne zanimajo izbrisati to e-poљto in se ne lovijo mene, ker sem dajanje mojo kariero in ћivljenje moje druћine na kocki pri tem projektu. Ceprav nic upati ni nic gained.Do mi poљljite naslednje podatke, kadar se odzivajo nazaj k meni.

  1. In ti temu ne verjameš? :) Zanimivo bi bilo izvedeti statistiko padlih na foro :)

  2. No vsaj potrudili so se ;)
    Jaz ponavadi dobivam angleški spam s podobnimi forami o bajnem zaslužku.

Komentarji so zaprti.