Borut Pahor, ne ga srat!*, Borut Pahor – 40 dni brez alkohola!, Borut Pahor – potegujem se za funkcijo politika in ne papež

Samo par zapisov, ki sem jih posvetil aktualnemu predsedniku vlade Borutu Pahorju in ki so me v danih trenutkih zbodli.

borut pahor

Seveda je bilo fiaskov v vmesnem času še cel kup, vendar to, kar se dogaja zadnje čase, pa je zopet vredno zapisa in precej velike kritike. Namreč Borut Pahor očitno pozablja, da niso pred vrati volitve in se mu ni treba obnašati kot “pubertetniku”, ki skoči na prvo žogo, ko mu kdo reče karkoli.
Spomnimo se zadnjih dogodkov – čiščenje “kopačk” našim nogometašem, petje v duetu z Alfijem Nipičem, javno oštevanje ministra Mateja Lahovnika, ker se ni udeležil zasedanja koalicije, javno obelodanjanje privat pogovorov z Marjanom Kramarjem, bivšim prvim možem NLB, govor o tem koliko preveč ljudi dela v državni upravi… In še bi se našlo cel kup njegovih izjav, ki padejo v oči. Če je on rekel za Križaniča da bolje dela kot govori , potem se zanj to ne bi moglo trditi!


In čas je, da dobi Borut Pahor strokovnjaka/svetovalca za odnose z javnostmi, ki mu bo povedal, kaj sme in kaj ne sme povedati – če že sam ni tako takten in tako preudaren, da bi vedel kaj se sme in kaj se ne spodobi njegovi funkciji! Človek s funkcijo pridobi tudi določeno odgovornost in vsaka izjava, ki prileti iz njegovih ust, ni ravno primerna temu, kar on predstavlja.

Ker je državna blagajna prazna, bi lahko začeli zbirati “prostovoljna sredstva”, ki bi pomagala, da ne bi prihajalo več do takšnih izjav in takšnih flopov. Kajti vseeno verjamem, če bi imel dobrega svetovalca, mu takšne “stvari” ne bi ušle, kot se mu to dogaja zadnje čase!
Sam prispevam 20€!