Borut Pahor, ne ga srat!*, Borut Pahor – 40 dni brez alkohola!, Borut Pahor – potegujem se za funkcijo politika in ne papež

Samo par zapisov, ki sem jih posvetil aktualnemu predsedniku vlade Borutu Pahorju in ki so me v danih trenutkih zbodli.

borut pahor

Seveda je bilo fiaskov v vmesnem času še cel kup, vendar to, kar se dogaja zadnje čase, pa je zopet vredno zapisa in precej velike kritike. Namreč Borut Pahor očitno pozablja, da niso pred vrati volitve in se mu ni treba obnašati kot “pubertetniku”, ki skoči na prvo žogo, ko mu kdo reče karkoli.
Spomnimo se zadnjih dogodkov – čiščenje “kopačk” našim nogometašem, petje v duetu z Alfijem Nipičem, javno oštevanje ministra Mateja Lahovnika, ker se ni udeležil zasedanja koalicije, javno obelodanjanje privat pogovorov z Marjanom Kramarjem, bivšim prvim možem NLB, govor o tem koliko preveč ljudi dela v državni upravi… In še bi se našlo cel kup njegovih izjav, ki padejo v oči. Če je on rekel za Križaniča da bolje dela kot govori , potem se zanj to ne bi moglo trditi!


In čas je, da dobi Borut Pahor strokovnjaka/svetovalca za odnose z javnostmi, ki mu bo povedal, kaj sme in kaj ne sme povedati – če že sam ni tako takten in tako preudaren, da bi vedel kaj se sme in kaj se ne spodobi njegovi funkciji! Človek s funkcijo pridobi tudi določeno odgovornost in vsaka izjava, ki prileti iz njegovih ust, ni ravno primerna temu, kar on predstavlja.

Ker je državna blagajna prazna, bi lahko začeli zbirati “prostovoljna sredstva”, ki bi pomagala, da ne bi prihajalo več do takšnih izjav in takšnih flopov. Kajti vseeno verjamem, če bi imel dobrega svetovalca, mu takšne “stvari” ne bi ušle, kot se mu to dogaja zadnje čase!
Sam prispevam 20€!

11 Responses to Borut Pahor – čas je da dobite svetovalca/strokovnjaka za odnose z javnostmi!

 1. commonsense pravi:

  deal! jaz mu bom povedal, naj šteje do 20 preden v javnosti kaj reče, ti pa mi pošlji teh 20 efrof.

 2. had pravi:

  @commonsense: lahko na paypal? sem za :)

 3. commonsense pravi:

  nak, če borut ne bo ubogal,se boš pritožil, in paypal ne bo hotel plačati. nix, cash on the table. :)

 4. megafotr pravi:

  če mu svetovalec dopove, da izrazi kot so “krucefiks” in “so what?” niso primerni za politika na najvišjem položaju in da s tem ne postane bolj “ljudski”, temveč izpade cepec, prispevam še jaz svojih 20 eur.
  sploh ga ne morem več gledat, ko ima kako tiskovno konferenco, ker razlaga stvari kot kakšen pijanec za šankom.

 5. Kafkaesque! pravi:

  Na srečo sploh ne spremljam več teh zadev, mi je vseeno, kako se Pahor obnaša. Jaz sem ga volil, ker nisem hotel Grosupeljčana na čelu vlade, sem pa vedel, da Pahor ni Obama. Še Obama ni Obama, edino kar se tiče govorov, pa bi si ga Pahor lahko vzel za vzgled. Izgleda, da zmeraj dobimo premierja (in vlado), ki si jo zaslužimo ;)

 6. peter pravi:

  ja, kar redno ga biksa…in kot sam pravi zastavlja svojo politično kariero, dobesedno…

 7. Sebastjan pravi:

  jaz sem pa prav vesel, da Borut spet prihaja v formo. takšen pač je. nikoli ni glumil, vedno je bil iskren. ti izbruhi so njegova stalna karakteristika in kažejo, da je na pravi poti.
  verjemite, da so to znaki sproščenosti, ki kažejo, da pri resnih vprašanjih sprejema prave odločitve. ko je Borut stabilen, ga vodi izjemna intuicija. in ti izbruhi (pa naj izgleda še tako čudno) kažejo pravo to – da je stabilen in spet stari Borut :)

 8. MKL pravi:

  @Sebastjan A si morda član stranke SD? XD

 9. Sebastjan pravi:

  seveda. pred časom sem bil tudi piarovec stranke ;)

 10. Ziga pravi:

  Superca nabor dogodkov… preprosti za razumet, primerni za debato ob pivu in kartah, kdaj tudi za na plažo, posamezniki, ki so najbolj z njimi v toku pa jih verjetno nosijo s seboj tudi v denarnici, poleg kondomov…

  pogrešam miselne napore kritične civilne družbe… da, mogoče po vzoru tiste, ki je premagala režim (se ne spomnim, da bi bilo veliko govora o titovih nogavicah ali miloševičem tatarskemu biftku, z dvema jajcema, več popra in še skrivnost: madžarska tucana paprika, letnik 1974)… se je ona sploh še sposobna spoprijeti z vsebino ali pa bo zgolj delila modne nasvete…
  no ja, na žalost nismo evropski unikum… primer Angele Merkel… Oslo… dekolte… če Nemčija nima pametnejšega dela kot se ukvarjati z večerno toaleto, potem je za vse nas že zdavnaj prepozno

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.