Nagradna igra Nokia N900 poteka že teden dni. Ker je nagradna igra namenjena le blogerjem in ker morajo pisati o tem novem modelu telefona, ki ga niti še niso imeli v rokah, je vse skupaj precej težko.

Manuela – soblogerka, ki kot edina ženska sodeluje v natečaju, me je prosila za telefon in seveda sem ji ga rade volje posodil. Par njenih zapisov na temo Nokie:
Nadaljevanje…N900 na pomoč!
Nokia Maemo rad zabava
Nokia N900 Maemo po mačje ;)

In njeno razmišljanje o telefonu, ki ga je napisala preko N900 in Facebook aplikacije:

nokia n900


“Baterija se sprazni ob začetni rabi v enem dnevu (max – dan in pol). Telefon ni primeren za to, da ga imaš v žepu – misija nemogoče – je igračka s katero ti čas mineva precej hitro in pozabiš na stvari okoli sebe. Je občutno širši od N97, zato drobne ženske roke eno-ročno nanj ne bodo mogle pisat. Pisanje z virtualno tipkovnico je BP (za razliko od npr. HTC Hero kjer je vse tako ozko).
Imenik je odličen, hitrost interneta je sanjska, koledar popoln. Na začetku, da se N900 navadiš uporabljat brez živčnosti in puljenja las potrebuješ 2uri.
Na kratko: N900 je super telefon. Še boljši bo, ko bo imel podporo, ki bi jo že moral imeti. Ni za sprehode in športne aktivnosti – zaradi teže in rokovanja (raztegnjen se ne zlekne v dlani kot N97). Meni se zdi odličen za nadomestek mini laptopa. Odličen za potovanja!”

In sedaj še tisti, zame najbolj neugoden del, kjer moram objaviti trenutne rezultate tekmovanja. Zakaj neugoden? Ker bi jaz vsakomur od vas, ki sodelujete v natečajo podelil telefon in ker se mi ne zdi tekmovanje v tem primeru smiselno – kot sem že napisal, če bi bilo po moje, bi bila nagradna igra organizirana drugače in bi imeli možnost sodelovanja čisto vsi obiskovalci tega bloga!

Trenutni vrstni red (če sem se kjerkoli zmotil, oz. če ima kdo občutek da nisem prištel dovolj točk, naj me opozori).
# MACKAsi 55
# jodlajodla 55
# nejkonok 55
# deveti 30
# th0r 20
# tomazp 10
# blaziek 10
# bosstjanz 5