Marko Pigac in Siol nagradna igra HBO Digital

Marko Pigac je odličen bloger in fotograf in čeprav dostikrat stojiva na različnih bregovih, ker imava različne poglede na stvari, so njegovi zapisi zanimivi in so precej bolj novinarsko naravnani. In njegov včerajšnji zapis – Ali Siol nateguje svoje naročnike? ne bi smel biti spregledan, tako v blogosferi, kot tudi na Siolu.

Za kaj se gre? Siol je imel nagradno igro – HBO Digital, kjer je podarjal 10 naročnikom Play Station 3. In kaj se je dogajalo vmes?

Klik na print screen
Untitled-1

  1. Siol smrdi s svojimi nagradnimi triki, vezavami, ugodnostmi…To je ena plat, druga pa je ta, kako je mogoče, da ima npr. posvečeni Jonas na siolovi platformi blogos svoje privat oglase in tudi prodaja oglasni prostor.

  2. To, da imava kdaj razlicno mnenje, se ne pomeni, da delava narobe. Me pa zmoti, da se neka drzavna firma, katero smo doslej se vedno preplacali, igra z nami. To me zmoti. Ne gre se za PS3, ker ga itak ne bi imel. Gre se za princip.

    Zakaj mi niso odgovorili koliko vsebin je pogledalo mojih 10 konkurentov?

    Zakaj mi ne znajo povedati koliko vsebin sem pogledal sam?

    Jaz vem kdaj sem gledal kaj, koliko minut, in zakaj sem moral kdaj katero izmed vsebin gledati po 3x, ker je vmes SiOL crknil.. pa si tistih ogledov nisem stek x3 ampak x1.

Komentarji so zaprti.