Glede na to, da sem bil v zadnjem času pretirano navdušen nad oddajo Na Zdravje – Oddaja Na Zdravje – Rtv Slo predlagam ponovitev te oddaje dvakrat na dan – vsak dan! in glede na to, da sem že od “nekdaj” navdušen nad Sašo Einsiedler in njenim vodenjem oddaje …., katere ne vem imena, je današnji članek na Govori.se, prav prijetno presenečenje (vir):

Na Televiziji Slovenija se z novim vodstvom obetajo velike spremembe. Oddajo je že izgubila Saša Einsiedler, enako usodo pa pričakujejo tudi ustvarjalci oddaje Na zdravje z Jasno Kuljaj in Boštjanom Romihom na čelu.

Če moja babica, pri svojih 80++ letih pravi da ji ti dve oddaji nista všeč, potem bo že nekaj na tem. In očitno so se moje želje uresničile – Dedek Mraz, hvala – drugega darila ne potrebujem :)

2 Responses to Upanje še živi – če članek na Govori.se drži – Na Zdravje bo odšlo v anale zgodovine?

  1. 1234 pravi:

    Sprijazni se, večini folka so takšne oddaje (predvsem muzika) všeč, konec koncev ima čisto vsak ponudnik CATV in IPTV svoj kanal, kjer 24/7 vrtijo “govedino”, najbrž z nekim komercialnim razlogom. Kaj to pomeni? Če res ukinjajo Na zdravje, bodo naslednjo sekundo uvedli podobno oddajo, morda ob malce drugačnem terminu. Morda imata voditelja dovolj, morda se je folk že nagledal Jasninih jošk, predvsem pa je čas, da nekomu drugemu podelijo sinekure iz “tantiemov” za “koncept” (do sedaj se je iz tega naslova pasel tisti osladni Čuk). Menda je prepovedana Natalija že pred časom intenzivno lobirala za nek “povsem nov super duper” koncept oddaje narodno zabavne glasbe, sedaj ko je povrgla (sorry, žuta štampa se tako agresivno oglašuje, da te vesoljnopomembne novice nikakor ne moreš zgrešiti) in je ob izčrpani zalogi iz Avsenikove krčme spet na razpolago….

  2. smoger pravi:

    Tovrstne oddaje so kot ščurki v hiši farmerja na jugu ZDA…ne nikoli se jih ne znebiš.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.