Ko sem prejšnje leto imel probleme z zobom, mi je zdravnica priporočila uporabo Curaden izdelkov – Curaprox zobne ščetke, Curasept zobne paste in Curasept ustne vodice. Ponavadi sem pizdil nad temi zadevami, tako kot v zapisu Zobna ščetka in zobna pasta, da o zobni nitki niti ne pišem, vendar je tokrat povsem drugače.

Da ne bo pomote – podjetje Curaden mi te objave ne plača, niti kakorkoli drugače nimam nobene veze z njimi, ampak ker se zavedam kako občutljivi so lahko zobje, predvsem pa kakšne bolečine lahko doživi človek, ki ima probleme z zobmi, lahko zgoraj omenjene izdelke samo priporočam.

Izdelki so kvalitetni in resnično dobro opravijo svoje delo. Zobna ščetka zdrži precej dlje kot so do sedaj zdržale navadne, predvsem pa se vse skupaj odraža na mojih zobeh. Vendar je tudi ena negativna plat teh izdelkov. So skoraj polovico dražji od ostalih in dobijo se v le lekarnah ali v Mullerju. Vendar sem sam ugotovil, da so vredni svojega denarja, predvsem pa so zobje “zadeva” na katero je treba biti zelo pazljiv in jih je treba precej dobro “razvajati”.

Upam, da bom komu s tem nasvetom rešil kak zobobol, oz. da bo našel izdelek, ki mu bo pomagal tako kot je meni!