Derivat 24ur.com – zadovoljna.si vedno znova preseneča. Tokrat z impozantnim naslovom 10-letni brat in 16-letna sestra iz Beograda fotografije seksa objavila na Facebooku (vir) in z uvodnim tekstom v članku

Na družabnem omrežju Facebook so se pojavile fotografije incesta med najstnico in njenim komaj 10-letnim bratom iz Beograda. Primer je odkril srbski časopis Alo! in ga prijavil tožilstvu, ki je takoj začelo preiskavo. Kot poroča Alo!, gre za 16-letno Beograjčanko, ki sicer živi v Podgorici, na osnovi komentarjev pod fotografijami, objavljenih na Facebooku, pa policija domneva, da je deček na posnetkih njen brat.

In potem blablablabla nakladanje, kot smo ga navajeni. Če bi pisci tekstov za zadovoljna.si samo malce poguglali stvari, oz. če ne bi samo prepisovali – tokrat je bil vir Alo! – BRAT I SESTRA snimili pornić!, potem bi našli tudi resnično zgodbo, ki jo je objavila oseba, ki je “hekala” to in poskrbela, da pridejo v javnost takšni članki, kot sta zgoraj omenjena.

Zakaj tale zapis? Da postavim ogledalo našim “novinarjem”, ki objavijo vse kar vidijo in najdejo na spletu. Namesto da bi si vzeli še par minut časa in pogledali, če informacija res drži, je za njih veliko lažje da objavijo novico s tako “privlačnim” naslovom. Ah ja, neznosna lahkost objavljanja vsebin na spletu!

Hakovanje Else Rannou-kako je sve pocelo?