Na spletnem mestu razvijalci.si je spisek razvijalcev iPhone/iPad aplikacij čedalje daljši. Prav tako je tudi v App Storeu čedalje več domačih iPhone aplikacij. Glede na to, da sem na iPhonetu že precej časa imam cel kup priljubljenih aplikacij, ki mi pomagajo pri vsakodnevnih opravilih, oz. življenju. Tokrat je spisek namenjen iPhone aplikacijam, naslednjič pa se posvetim iPad aplikacijam. Katere domače aplikacije pa bi mi ti priporočil/a?

Odlična aplikacija, zaradi katere mi ni treba brskati po teletekstu, ali po spletu da vem kaj se dogaja na televiziji. Aplikacija je zastonj in resnično deluje!

Če želite imeti pregled nad svojimi financami in boste vpisovali stoške v Toshl aplikacijo, potem je tole prava rešitev za vas. Na koncu meseca boste seveda presenečeni kako ste zapravljali denar, ampak boste vsaj imeli vse podatke na enem mestu!

Se vam kdaj zgodi, da bi radi nekam šli, vendar ne veste, kje se kaj dogaja? Napovednik rešuje ta problem, saj vam ponudi na enem mestu zbrane informacije o dogodkih. Uporabno za preganjanje dolgčasa v realnem svetu!

 

Definitivno najbolj uspešna domača aplikacija, ki se uvršča tudi v sam vrh največkrat dolpotegnjenih aplikacij. Da ne bo pomote. Sam se ne igram s Talking Tomom, vendar pride prav, ko je v družbi kakšen malček in ga je potrebno zamotiti!

Še ena svetovno zelo uspešna domača aplikacija, ki je namenjena merjenju stresa. Zadeva je precej zanimiva, saj je za merjenje stresa potrebno prisloniti prst na kamero in vse ostalo se opravi “avtomagično”.

Še ena uporabna aplikacija, ki jo je naredil Jernej Fijačko – poslušanje radijskih postaj preko spleta na vašem omiljenem telefonu! Preprosta, vendar učinkovita aplikacija!

 

Nova aplikacija, ki pomaga parkirati v Ljubljani – iskanje parkirišč, pregled zasedenosti parkirišč in vse ostalo, kar sodi zraven. Prav tako pa ima aplikacija zelo dober feature – odvoz vozil s pajki – preverite, če je vaš na seznamu!