wc-o-rama – Novi Spa Hotels & Resort

Novi Spa Hotels & Resort ima 5 zvezdic, ampak o tem mogoče kasneje, ko strnem vse misli in spišem en dokaj konstruktiven zapis. Do takrat pa bo dovolj, če objavim fotografije WC-ja, ki je primeren za 5 zvezdic. Predvsem dejstvo, da so notri majhne brisačke, mi je bilo kul. Da tega, da imajo kokosovo milo, niti ne omenjam.

Kaj je smisel wc-o-rame?
Wc-ji v lokalih se razlikujejo med seboj. Nekateri so inovativni, drugi so čisti, tretji umazani. In ker ljudje precej pogosto hodimo v lokale in še bolj pogosto v wc-je, je lahko wc tudi pokazatelj standarda lokala. In v kasnejši fazi mogoče uvedem ocenjevanje wc-jev in vse podobne zadeve, ki bi lahko bile zanimive.

Če kdo želi participirati v tej kategoriji, da ne bom samo jaz skakal po wc-jih s telefonom (v veliki večini to ne bodo profi fotke, ampak škljoci, ki jih naredijo telefoni, kajti vseeno je malce nehumano, da bi si prinesel s seboj studijske fleše in vso kramo, da bi naredil tri fotke stranišča), bom sodelovanja zelo vesel.
V tem primeru bom potreboval: najmanj dve fotografiji wc-ja, lahko tudi več (minimalne resolucije 800×600), natančno lokacijo in ime lokala in pa link do tvojega bloga, oz. spletne strani (ker ne morem ponuditi denarja, sem se odločil za to alternativo in glede na to, da kar nekaj ljudi bere ta blog, je tudi obisk lahko zanimiv).
Pošlješ lahko na info at had.si!

  1. SI morda kdaj slišal za aplikacijo Sit&Squat, ki ga je v ZDA razvilo podjetje, ki proizvaja toaletni papir. Genialno.

Komentarji so zaprti.