Bohinj Park Hotel – Eco resort & spa je topshit

V Bohinju, v hotelu Bohinj Park Hotelu bo naslednje tri dni potekal fotografska delavnica, ki jo organizira Samo Vidic. Torej bo v tem času več fotografij kot mojega pisanja, kajti za pisanje ne bo ravno veliko časa, ker je urnik zelo natrpan. Tudi fotografije bodo posnete s fotoaparatom in ne z iPhonetom, kot so te spodnje fotografije hotelske sobe. No, v bistvu hotel leži v Bohinjski Bistrici, vendar sem se jaz najprej zapeljal do Bohinja in odkril, da tam ni nobenega takšnega hotela. Se zgodi!

Sam vtis, ko stopiš v hotel je odličen, saj je v njem veliko lesa in kamna, ki mu daje pečat in občutek domačnosti. Hotelske sobe so opremljene s tikom (tudi tuš kabina, kar me je še posebej presenetilo), brezplačnim WiFi internet dostopom, kot tudi z 42 inčnim televizorjem. V sklop hotela sodi wellness, ki ga bom, vsaj upam tako, izkoristil zvečer in vodni park, z bazenom na prostem, kjer se bomo učili podvodne fotografije.

Glede na to, da zadnje čase preživljam veliko dni v hotelih, sem nad tem hotelom totalno presenečen in še bolj sem razočaran, da ga nisem odkril že sam pred tem! Definitivno priporočam, kasneje pa poročam še o hrani in vsem ostalem!

  1. hotel je v Bohinjski Bistrici, jaz pa sem se peljal do Bohinja – oz. Bohinjskega jezera :)

   sam Bohinj ni enako Bohinjska Bistrica :) zdej sem zmeden :)

 1. OMG, geografija cvek! :D
  Bohinj se začne že v soteski, takoj za Bohinjsko Belo. Ko si v Bohinjski Bistrici si torej že daleč v notranjosti Bohinja. :D

  1. jebela cesta.. se pardoniram.. zame je bil vedno Bohinj (nimam pojma o geografiji, priznam) tistih par hisic pred Bohinjskim jezerom..

   tega podatka, kje se zacne Bohinj, pa sploh nisem poznal.. hvala za razlago.. sedaj vsaj vem, kje sem :))))

   1. Naselje zraven jezera je Ribčev Laz. Bohinj pa ni naselje ampak kotlina. To veliko ljudi zmede. :D

    1. evo, sedaj mi je jasno to :) hvala za razlago ;)

     ribcev laz sem imel tisti del na desno cez most pri jezeru

     clovek se vsak dan kaj nauci :)

 2. Mah saj nekaj podobnega je bilo tudi z Bledom. menda je zadnjih nekaj let stvorjena tvorba Bled, prej pa so bila prav tako različna naselja.

 3. Zemljepis cvek! Bled je naselje, katero nosi ime že več kot tisoč let. Bohinj pa je že nešteto let kotlina! Večina zmotno misli, da je Bohinj enako Bohinjsko jezero…Ko boš zavil z avtoceste proti Bledu boš opazil tablo Bohinj 16 km…in to je ravno v soteski pri elektrarni na Savi…

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja