V Bohinju, v hotelu Bohinj Park Hotelu bo naslednje tri dni potekal fotografska delavnica, ki jo organizira Samo Vidic. Torej bo v tem času več fotografij kot mojega pisanja, kajti za pisanje ne bo ravno veliko časa, ker je urnik zelo natrpan. Tudi fotografije bodo posnete s fotoaparatom in ne z iPhonetom, kot so te spodnje fotografije hotelske sobe. No, v bistvu hotel leži v Bohinjski Bistrici, vendar sem se jaz najprej zapeljal do Bohinja in odkril, da tam ni nobenega takšnega hotela. Se zgodi!

Sam vtis, ko stopiš v hotel je odličen, saj je v njem veliko lesa in kamna, ki mu daje pečat in občutek domačnosti. Hotelske sobe so opremljene s tikom (tudi tuš kabina, kar me je še posebej presenetilo), brezplačnim WiFi internet dostopom, kot tudi z 42 inčnim televizorjem. V sklop hotela sodi wellness, ki ga bom, vsaj upam tako, izkoristil zvečer in vodni park, z bazenom na prostem, kjer se bomo učili podvodne fotografije.

Glede na to, da zadnje čase preživljam veliko dni v hotelih, sem nad tem hotelom totalno presenečen in še bolj sem razočaran, da ga nisem odkril že sam pred tem! Definitivno priporočam, kasneje pa poročam še o hrani in vsem ostalem!