Zadnje čase so fashion / beauty blogi v trendu. Vsi bi bili radi plačani za pisanje blog zapisov in dobivali zastonj darila, čevlje, oblačila, make up, kremce in pomade in vse ostale stvari. Ampak o tem, kdaj drugič.  Vsake toliko časa naletim na kakšno bizarnost in tudi tole – Postani Deichmann blogerka, sodi v to kategorijo.

Nisem modni poznavalec in se ne oblačim po zadnjih trendih Zare! Imam svoj pogled na modo in se malce požvižgam na vse skupaj. Vendar do sedaj nisem vedel, da je Deichmann znamka, ki bi jo modne blogerke izbrale in bi jo promovirale? To je podobno, kot če bi se jaz odločil, da bom pisal recenzije McDonaldsovih burgerjev?

Ampak jih razumem. Če nekdo želi sodelovanje, potem se ne reče ne! Sploh, če je za to pripravljen plačati. No ja, z lahkoto in veseljem se reče ne, če ne verjameš v stvar o kateri naj bi pisal, dasiravno ti plačajo za to. Ampak to sem jaz, ki imam očitno načela, ki že dolgo časa nimajo več smisla. Mogoče moram začeti spreminjati svoja načela in pisati o modi, oblačenju, kremicah in vsem ostalem – ker očitno to prinaša denar in “slavo”.

Podjetju Deichmann pa nasvet za stran http://www.obozujemocevlje.si/:

  • font je povsem neberljiv
  • ČŠŽji se ne prikazujejo pravilno
  • vpišite vaš – ne vem točno, kaj naj bi bilo to in kaj naj bi poslal

Bodi dovolj.

Veliko sreče pri izbiri novih modnih blogerk, ki bodo ponosno predstavljale Deichmann izdelke in bodo pridobile na svojem ugledu s pomočjo vaše blagovne znamke!

deichmann