Aplikacija Prisma / Prisma fotografije spremeni v umetnost

Aplikacija Prisma je v parih dneh obnorela svet. Ideja je dokaj preprosta – vaše fotografije spremeniti v umetnost. Dobesedno, saj vaše fotografije s pomočjo aplikacije Prisma postanejo stvaritve, ki se jih ne bi sramoval niti Piet Mondrian, Edvard Munch, Van Gogh, Picasso, Levitan ali Heisenberg..

Zaenkrat obstaja Prisma aplikacija zgolj za iPhone uporabnike. V kratkem pa naj bi pripravili tudi Android aplikacijo, prav tako pa naj bi obstoječa aplikacija dobila nove funkcionalnosti – med katere sodi tudi video, ki mu bo mogoče prav tako dodati različne filtre. S

Aplikacija je preprosta za uporabo, prav tako pa omogoča delitev na različna družbena omrežja. In v teh dneh je postala hit, saj je večina fotografij, ki so objavljene na spletu “predelanih” s to aplikacijo. Sicer se bo marsikomu zdela aplikacija povsem neuporabna in ji bo pripisal kratek rok trajanja – sam bi se načeloma strinjal s tem, vendar ko nas vedno znova stvari presenetijo. Pred štirimi leti tudi ne bi verjel, da se bo Snapchat prijel?!?

Komentarji so zaprti.