Red Bull MindGamers online kvalifikacije so odprte do 18.10.2016 Število igralcev je vsak dan večje in tudi rezultati so vsak dan boljši. Vendar še ni prepozno, da tudi ti sodeluješ in si priigraš mesto med najboljšimi igralci v Sloveniji. Mogoče te na koncu čaka ekipno potovanje v Budimpešto na finale Red Bull Mind Gamers, kjer boš zastopal sebe in barve Slovenije.

Kako do kvalifikacij? Klikneš na naslov http://www.redbullmindgamers.com/mission.

Opraviš registracijo in izbereš kraj, kjer boš tekmoval in na koncu izbereš Play teh Qualifier.

Pred tabo je dokaj preprosta igrica, vendar samo na prvi pogled, ki jo moraš rešiti v čim krajšem času. Svetujem ti, da najprej izbereš Introduction. Cilj igre je povezati črte, ki so v kvadratkih, tako da se zgodi pretok od začetka in konca, kar storiš s pritiskom na “space” gumb, ko povežeš začetek in konec skupaj. V kasnejših stopnjah te čakajo tudi osemkotniki, ki jih moraš pravilno postaviti, da ti bo uspelo dokončati igro.

Naj te prve stopnje ne zavedejo, ker so dokaj preproste. Za sodelovanje na kvalifikacijah v Ljubljani ali Mariboru iščemo prave Red Bull Mind Gamerje in za njih bo tale kvalifikacijska igra “šala mala”. Si predstavljaš, kaj te čaka v Budimpešti?

Seveda pa lahko izbereš tudi Play (for wildcard) in igraš igro v upanju, da boš eden izmed štirih, ki bodo dosegli najboljši rezultat na svetu in si s tem odpreš direktno vrata finala v Budimpešti. Kaj boš izbral?

redbull