Milojka Kolar Celarc / Mi vemo, kaj delamo in kam gremo

Vesel sem, da ministrica za zdravje, Milojka Kolar Celarc, ve kaj dela in kam gre. Verjetno je edina, kajti nikomur drugemu v tej državi ne more biti jasno kaj se njej plete po glavi in kam želi pripeljati zdravstvo.

Mogoče, ampak res samo mogoče, ker je ravno ministrica in uslužbenka državljanov Slovenije, pa bi bilo smiselno, če bi to znala razložiti tudi javnosti. Da bi si lahko predstavljali kakšna prihodnost zdravstva nas čaka. Namreč, do sedaj ji v treh letih ni uspelo rešiti niti enega problema v zdravstvu, niti izvesti ene same reforme, ki jih je obljubljala.

Glede na to, da spremljam njene nebuloze, ki jih izjavlja že ves njen mandat, se mi vsaka taka njena izjava zdi samo precej sarkastična do državljanov Slovenije, ki morajo recimo za operacijo kolena čakati 1 leto in pol. Da o tem, da so vse bolnišnice v Sloveniji v “kurcu” z denarjem, niti ne omenjam.

Ampak pomembno je, da ona ve, kaj dela in kam gre. Vsi ostali smo samo kolateralna škoda v njenem mandatu. Na žalost nas je veliko preveč in na žalost od obljub ljudje bolj težko živijo / preživijo!