Laško po uspešnih stavah letos predstavlja Laško izziv. Ali z drugimi besedami. Trije balkanski glasbeniki (Neno Belan, Halid Bešlić in Željko Joksimović) se srečajo v gostilni v Sloveniji. In zgodbe se pišejo same ..

Zakaj gre v Laško Challenge? Ostala je samo ena steklenica piva in posledično se bodo trije glasbeniki pomerili v bitki za njo. Na slovenskih ulicah bodo peli in igrali glasbo. Prvo “sezono” sta bila glavna akterja Boris in Sebastjan Cavazza, drugo sezono Tavares in Cimirotić in tokrat balkanski glasbeniki.

Ups. Balkanski glasbeniki. Kar pomeni, da je desnica skočila v zrak in začela besno udrihati čez Heineken (rdeča zvezda) in napovedovati bojkotiranje Pivovarne Laško. Boljše “reklame” si ne bi mogel želeti noben brand – očitno se je provokacija izplačala, saj so tudi rezultati “ploskov” na strani, kjer poteka nagradna igra enormno visoki.

Aha. Kaj moti desničarje, ki se sedaj vsak po svojih močeh poskušajo pridušati nad izborom glasbenikov? Vse. Jezik, izbor, … Verjetno bi moral Laško izbrati Modrijane, Victory in še koga, da bi bilo srečni in zadovoljni, kajne? Smešno, pa vendar jih povsem razumem. Strah jih je, da bi jim kdo ukradel jezik.

Odzivi desnice na akcijo Pivovarne Laško – mogoče se ne zavedajo, da je podjetje v tuji lasti in da lahko dela kar si želi. S spodnjimi komentarji so ti ljudje zgolj še enkrat dokazali svojo nestrpnost do vseh ostalih, predvsem pa se ne zavedajo, da se Laško ne prodaja samo v Sloveniji. Ampak to je za njih že preveč …

One Response to Laško predstavlja izziv / Neno Belan, Halid Bešlić in Željko Joksimović in komentarji desničarjev

  1. Joško pravi:

    Če bi laško izbral Borisa Beckerja, Franza Beckenbauerja in Michaela Schumacherja ali bi imeli enake pomisleke? Po moje bi bili vsi tiho kot riti in bi tako pokazali kakšni kreteni so!

    Ali bi imeli kaj proti, če bi bil izbor Dirk Nowitzki, Miroslav Josef Klose, Jerome Boateng? verjeto da, naj se vprašajo zakaj!

    Ali bi imeli kaj proti, če bi izbrali tri američane, tri norvežane, tri avstrijce, tri francoze, tri nizozemce, tri italjane? verjetno ne, naj se vprašajo zakaj!

    Ali bi imeli kaj proti, če bi izbrali tri hrvate, tri sirce, tri srbe, tri sudance, tri alžirce, tri bosance? verjetno da, naj se vprašajo zakaj!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.