Dvoboj.si / Boris Cavazza in Sebastian Cavazza / Pivovarna Laško

Kaj se zgodi, ko se Sebastian Cavazza v bitko z verzi z očetom Borisom spusti? Dvoboj.si, kjer Pivovarna Laško svoje vsebine dobi. Agencija Luna TBWA je poskrbela za idejo, Gregor Vesel / Kino Motel, pa je vse skupaj zrežiral in začinil v svojem slogu. Tale teaser je tako zanimivi, da te potegne in komaj čakam, da vidim naslednji dvoboj.

Dvoboj.si je spletno mesto, kjer bomo lahko spremljali besedni dvoboj med dvema odličnima igralcema na temo, oddali glas za tistega, ki nas je bolj fasciniral (trenutno vodi Sebastian) in dodali svoje rime. S tem boste sodelovali v igri za majico Laško.

Ustvarjalcem spletnega mesta sporočam, da jim ne delujejo pravila glasovanja, kar je smiselno, da deluje, ko se začne nagrada igra za majice (http://dvoboj.si/pravila-glasovanja / 404)
Dodali so tudi pravila sodelovanja (http://dvoboj.si/pravila-glasovanja.php), kjer so objavljeni pogoji.

Sicer pa mi je ideja všeč iz preprostega razloga – Boris in Sebastian sta prepoznavna v generaciji ljudi, ki se navdušujejo nad Laškim / Union pivom. Mlajše generacije so precej bolj privržene craft pivovarjem, ampak takšne zgodbe pritegnejo tudi te generacije. Všeč mi je dramaturgija “teaserja”, ki je odlična in kjer so posnetki, kot bi bili iz filma.

Vaš glas bo odločil, kdo Laško bo točil. Če prav razumem, gre pri tej akciji za to, kdo pivo točil bo? Mogoče vsem lažje bi bilo, če jasno bi se komuniciralo, zakaj epski dvoboj je potreben in za kaj točno se gre, saj sicer dvomim, da kdo res ve, kaj smisel tega je? Upam tudi na to, da drugi dvoboj daljši bo.

dvoboj_boris_sebastian_cavazza