Kam na najboljše kuhano vino na štantih v Ljubljani – ocenjuje Tamara Langus

Prihaja čas kuhanega vina na štantih v Ljubljani. Ker sam še nisem konzumiral alkohola, bi težko naredil merodajen test kuhanih vin, ki jih ponujajo ponudniki v Ljubljani. Se je pa zato žrtvovala Tamara Langus in s petimi okuševalci testirala kuhana vina za vas – vse skupaj je objavila tudi na Twitterju.

Letos na štantih ni keramičnih lončkov, zato se je družba odločila, da bo s seboj prinesla svoje. In so se podali na misijo ugotavljanja, katero kuhano vino je najboljše v Ljubljani. Cene kuhanega vina nihajo med 1,80€ do 2,50€.

Njen lanski zmagovalec ostaja tudi letošnji: Vinski bar Šuklje na Bregu. Kako pa so se odrezali drugi?

  1. Pozdravljen, Had. Sporočila bi rada, da je ta članek na iPhonu in iPadu v brskalniku Chrome zelo težko brati. Ostale članke mi je prikazalo OK, tega pa ne. Včeraj smo šli namreč na kuhančka in spomnila sem se na ta članek in ga poskusila prebrati s telefonom. Najprej sem mislila, da vsebine sploh ni, po tem pa mi je uspelo najti vsebino, a prikaz je vseeno čuden :)

    Ta komentar je namenjen samo temu, da veš, da je nekaj narobe in ga lahko zbrišeš, ko ga prebereš. LP!

  2. hvala za komentar. res je, vceraj sem “sraufal” drobovje bloga in ocitno si imela “sreco”, da si dobila prikazano sesuto stran

    se opravicujem. in danes bi moralo biti ok :)

    1. Jaz sem pa zjutraj na 1920×1080 ekran fasal mobilno verzijo … zdaj dela :D

Komentarji so zaprti.