Valens D-Natural Vegan je veganom prijazno ustno pršilo, ki vsebuje vitamin D3 rastlinskega izvora. Ker se prehranjujem vegansko sem precej časa iskal izdelek z vitaminom D3 povsem rastlinskega izvora, ki ne bo vseboval želatine, konzervansov in umetnih okusov. Ta objava ni plačana, ali kakorkoli drugače sponzorirana!

Sam sem velik nasprotnik prehranskih dopolnil in se jih zelo dobro izogibam. Vendar sem, zaradi načina prehranjevanja, vsake toliko časa primoran, da poiščem vitamin B12 in vitamin D. Prvega, ker s svojo prehrano ne dobim zadostne količine vitamina B12 in ga moram nadomestiti s prehranskim dopolnilom – pri tem vedno iščem ustna pršila zaradi boljše absorpcije.

Zadnje čase pa, ker sem vsako leto starejši, predvsem pozimi uporabljam tudi vitamin D, ki pomaga pri uravnavanju presnove kalcija. D3 pomaga pri ohranjanju zdravih zob in zdravju kosti. Glede na to, da ne dobim zadostne količine vitamina D s pomočjo sonca, je ustno razpršilo lahko dober nadomestek.

Valens D-Natural Vegan je brez okusa in ga je mogoče naročiti v njihovi spletni trgovini. Cena je 15.90 evra in naj bi zadostoval za več kot tri mesece, kar pomeni 15 centov dnevno.

Zakaj sem se odločil za njihove izdelke, ko pa je na trgu kup podobnih izdelkov različnih proizvajalcev? Njihovi izdelki imajo certifikat GMP, prav tako pa niso testirani na živalih. Predvsem pa nimajo na trgu vsak teden novih izdelkov, s katerimi boste očistili jetra, shujšali in postali tako srečni, kot niste bili še nikoli.

Čas vas zanima izvor veganskega vitamina D3 v prehranskih dopolnilih podjetja Valens – klik