V Trbovljah prerezal vrat psicki Pini in jo odvrgel v blizini gozda V Trbovljah prerezal vrat psicki Pini in jo odvrgel v blizini gozda

V Trbovljah prerezal vrat psički Pini in jo odvrgel v bližini gozda

Te dni Slovenijo pretresa zgodba o psički Pini, ki so jo našli nad Trbovljami (Lakonca) in je imela prerezan vrat. Odvržena je bila v bližino gozda, da je ne bi našli, vendar jo je občanka Trbovelj odkrila in objavila fotografije na Facebooku.

Znan naj bi bil že storilec tega gnusnega zločina, ki naj bi to storil zaradi težav psičke s kožo in bolhami. Glede na to, da je Zasavje majhno, se je kaj kmalu pojavilo tudi ime osebe, ki je storila to dejanje – njegova mladoletna punca naj bi se hvalila o tem “podvigu” v lokalu.

Oseba, ki je našla psa je na Facebooku je zapisala: “Srbija??? NE! TRBOVLJE! Lakonca. Borbe? Bog ve. Vrat ima prerezan. In to dvakrat. Odvržena, kot zadnja smet. Zobje zgledajo lepi, koža, dlaka…kakšen demodex ali kaj podobnega. Deklica je bila. Kolegica jo je našla. Odčitaval se bo čip. Do tačas počiva…, ne, nisem je pustila tu….Če jo kdo prepozna…naj se javi. Žalostno…ONA svojega lastnika in obenem prijatelja nikoli ne bi zapustila…ta nekdo jo je…pustil v agoniji zadnjih vzdihljajev.”

Po najdbi poginule psičke se je lastnik psa začel izgovarjati, da mu je pes pobegnil in da ga pogreša … Verjetno za alibi …

Kaj se mora človeku zgoditi v glavi, da stori takšno dejanje? Zakaj se človek odloči za takšno dejanje? Ali bi se morali takšnega človeka bati?

Vsak tak primer pusti odprtih neskončno vprašanj. In najhuje pri vsem tem je, da živali ne morejo govoriti in povedati kaj vse z njimi počnejo njihovi lastniki. Verjetno bi bilo zelo veliko zelo groznih zgodb, pred katerimi se sedaj zatiskamo ušesa in se delamo, da se ne dogajajo.

Žalostno, da živimo v letu 2019 in se takšne stvari še dogajajo.

V Trbovljah prerezal vrat psicki Pini in jo odvrgel v blizini gozda
V Trbovljah prerezal vrat psicki Pini in jo odvrgel v blizini gozda
    1. Zivimo v pravni drzavi, ne kot divjaki sredi pragozda. Kazenski pregon pripada za to odgovornim drzavnim organom.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja