Gwyneth Paltrow prodaja sveco ki ima vonj po njeni vagini kdaj lahko pricakujem taksno sveco Savine Atai Gwyneth Paltrow prodaja sveco ki ima vonj po njeni vagini kdaj lahko pricakujem taksno sveco Savine Atai

Gwyneth Paltrow prodaja svečo, ki ima vonj po njeni vagini / kdaj lahko pričakujem takšno svečo Savine Atai?

Gwyneth Paltrow na svoji platformi Goop prodaja svečo, ki stane 75 dolarjev in ima vonj po njeni vagini (This Smells Like My VaginaThis Smells Like My Vagin). Glede na to, da je Savina Atai njena “posnemovalka”, se mi zastavlja preprosto vprašanje: kdaj lahko kmalu pričakujemo sveče z vonjem po njeni vagini?

To, da Gwyneth Paltrow prodaja sveče z vonjem po njeni vagini za visoko ceno in so jih ljudje pripravljeni kupiti – pove dovolj o tem kakšna družba smo postali. V bistvu v tem primeru celo ne krivim Gwyneth, ampak ljudi, ki to kupujejo. Izkoristila je tržno nišo – in da ne bo pomote. Njo vonj njene sveče spominja na vonj njene vagine. Da ne bi kdo razumel, da “je s svečo” kupil dejanski vonj vagine Gwyneth Paltrow!

Glede na to, da je pred leti Savina Atai skopirala idejo žadastih jajčk od Gwyneth Paltrow, seveda pričakujem sedaj, da bo skopirala tudi to idejo. V Sloveniji je namreč takšen način “poslovanja” precej pogost.

Sam imam vsak dan občutek, da smo nekje v evoluciji naredili zelo veliko napako .. In vsak dan znova se mi to potrdi …

Gwyneth Paltrow prodaja sveco ki ima vonj po njeni vagini kdaj lahko pricakujem taksno sveco Savine Atai
Gwyneth Paltrow prodaja sveco ki ima vonj po njeni vagini kdaj lahko pricakujem taksno sveco Savine Atai

 

  1. Absolutno škandalozno je, da česa takega ni izplunila na tržišče Savinina veselička ;)

Komentarji so zaprti.