Na seji je vlada sprejela sklep o prenehanju delovanja Kriznega štaba RS za zajezitev in obvladovanje epidemije COVID-19. Z vzpostavitvijo operativnega delovanja vseh ministrstev so namreč razlogi za ustanovitev in delovanje Kriznega štaba Republike Slovenije za zajezitev in obvladovanje epidemije COVID-19 prenehali.

Vse operativne funkcije, ki so bile v obliki dodatnih interventnih in koordinacijskih zmogljivosti priključene Kriznemu štabu v razširjeni sestavi, se odslej opravljajo v okviru matičnih resorjev ministrstev in njihovih organov v sestavi.

Vedite se kot da ste ze vsi okuženi minister Tomaz Gantar ostanidoma

Vedite se kot da ste ze vsi okuženi minister Tomaz Gantar ostanidoma

One Response to Vlada ukinila Krizni štab RS

  1. Joško pravi:

    Najprej so poskušali s kritikami v javnosti ustvariti vtis, da so bili ustrezni ukrepi sprejeti prepozno. Potem so ustanovili krizni štab, entiteto, ki bi nosila odgovornost za vse nadaljnje ukrepe. Ko so ugotovili, da pri nas krivulje niso tako strme in da bi nam lahko celo uspelo prebrodit krizo, brez italijanskega scenarija, ukinejo krizni štab, da bojo lahko čez mesec ali dva na velik zvon obešali, kako so nas oni rešili.
    Dejstvo pa je, da če že dva tedna pred petkom 13. nihče ne bi naredil nič, bi imeli danes enako stanje kot Italija in tudi ostali ukrepi sprejeti od 13.naprej ne bi mogli biti taki.
    Iz te krize bomo VSI prišli kot poraženci razen plešastega sociopata in njegovih lakajev.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.