Aleksandra Pivec Desus Aleksandra Pivec Desus

KPK potrdil resen sum kršitev zakona v primeru Aleksandre Pivec, VinaKras in Občine Izola in uvedel preiskavo

Komisija za preprečevanje korupcije je danes predstavila ugotovitve predhodnega preizkusa v primeru Aleksandre Pivec, VinaKras in Občine Izola. KPK je potrdil resen sum kršitev protikorupcijskega zakona in posledično bodo uvedli preiskavo.

Preiskava bo vključevala še več oseb in različnih dogodkov, ki so povezani z Aleksandro Pivec in njenim “influensarstvom”.

Verjetno bo Aleksandra Pivec, po tem ko so ji v stranki Desus že izglasovali nezaupnico, zopet stopila pred kamere in potrdila, da jo še vedno podpira Janez Janša in da se njej ne zdi, da je karkoli storila narobe.

Očitno nekaterim ni jasno, da ne moreš mešati zasebnega in javnega življenja, ko si v politiki in da slej ko prej vse nečednosti pridejo na plan. No, mogoče to ne velja za čisto vse politike, saj nekaterim uspeva uspešno krmariti med čermi že celih 30 let in vedno so oni zgolj in samo žrtve.

Aleksandra Pivec se je sicer trudila, da bi izpadla žrtev, vendar je postala preveč predvidljiva in posledično ji nihče več ne verjame. Že sam padec na lestvici priljubljenih politikov je pokazal kaj si javnost misli o njenih aferah in njenem načinu funkcioniranja …

Aleksandra Pivec Desus
Aleksandra Pivec Desus