Aleksandra Pivec Desus Aleksandra Pivec Desus

Aleksandra Pivec je lagala / stroške bivanja na Krasu je plačalo podjetje Vinakras / kdaj bo odstopila?

Aleksandra Pivec, ministrica za kmetijstvo je lagala. Račun za bivanje na Krasu, ko je posnela promocijski video za podjetje Vinakras je plačalo podjetje Vinakras. Šele po tem, ko je Dnevnik začel razkrivati zgodbo je podjetje Vinakras zahtevalo povračilo od ministrice in en dan po pojavi afere v javnosti je bil račun tudi plačan – kar je skoraj mesec dni po tem, ko je bila Aleksandra Pivec tam na obisku z družino, ki jo je izkoristila za snemanje promocijskega videa.

Ko je Aleksandra Pivec bivala v Izoli, so morali za nazaj popravljati račune, da niso bila na njem imena njenih otrok. Ko je bivala na Krasu je šlo za podobno prakso, ko so računi dodatno popravljeni, vendar šele po izbruhu afere.

Na prvotnem računu je ena dvoposteljna sobe za eno osebo, dve enoposteljni sobi, ena suita in tri turistične takse, kar znese 391 evrov. Na popravljenem računu pa je nočitev z zajtrkom in 3 turistične takse in znesek je popolnoma enak. Do “zamude” pri prefakturiranju računa naj bi prišlo, ker je bila računovodkinja podjetja Vinakras na dopustu in je to pač takšen protokol pri njih.

Verjetno gre res za čisto slučajnost, kajne? Če člove verjame v dedka mraza, ali pa če verjame da sloni letijo. In slučajno so se začeli v podjetju Vinakras z računom ukvarjati ravno v tistem času, ko je Dnevnik začel zastavljati neprijetna vprašanja o privatnem obisku ministrice v podjetju Vinakras.

Spomnimo se, da je poslanec odstopil, ker ni plačal sendviča in to objavil na facebooku – kasneje se je vrnil v trgovino in plačal sendvič, vendar je takrat opozocija zahtevala njegov odstop. Zakaj sedanja koaliacija (tedanja opozocija) ne zahteva odstopa Aleksandre Pivec? Verjetno zato, ker bi sicer razpadla koaliacija. In Aleksandra Pivec mora odstopiti zaradi laganja in zavajanja!

  1. Bravo Pivčeva. Kar tako naprej. Vsa podpora od veliko celjskih upokojencev.

Komentarji so zaprti.