Aleksandra Pivec Desus Aleksandra Pivec Desus

Aleksandra Pivec zopet laže o svojem odstopu

Aleksandra Pivec je včeraj tvitnila: Osebno sem prevzela odgovornost in odstopila zaradi napake 400 evrov iz pomembne državne funkcije, medtem pa mediji bivšega direktorja državne energetike, ki z enormnimi nagradami iz javnega denarja financira svojo politično kampanjo slavijo kot odrešenika. Ali se Aleksandra ne spomni kaj se je dogajalo ali pa preprosto laže, ker se zopet podaja v politiko. Upam, da ji nihče več ne nasede!

Zgornja izjava Aleksandre Pivec je seveda laž. Tako kot je lagala o tem kdo je plačeval nočitve v hotelih za njo in njena otroka. Dolgo časa je poskušala “spinati” zgodbo, vendar na koncu je resnica prišla na dan. Žalostno je, da “politik”, ki poskuša vstopiti nazaj v politiko to zopet počne s pomočjo laži.

Ne, Aleksandra. Ni bila napaka! In nobene odgovornosti nisi prevzela. Ravno nasprotno. Ko ti je Janez odrekel podporo si morala odstopiti in izstopiti iz politike – če ne bi odstopila, bi te itak vrgli ven iz “hrama demokracije”.

Ne boš verjela. Tudi 400 evrov je znesek. Da tistih 35.000 evrov SPRITa, ki si jih prejela, sploh ne omenjam – za nič dela. Ampak o tem bodo odločala druge pristojne institucije.

To, da sedaj poskušaš primerjati svojo “napako” – v bistvu je vsem jasno, da ni šlo za napako in da so te dobili pri znesku 400 evrov je dovolj velik dokaz, da ne sodiš več v politiko, s plačo nekoga, ki mu ta plača pripada, je milo rečeno žalostno. Ampak na Goloba se je v tem času potrebno “šlepati”, kajne?

Aja, pa še to bi dodal. Škoda, ker v Sloveniji nimamo kakšnega zakona, ki bi  ljudem, ki jih  obravnaval KPK ali pa organi pregona in so mu dokazali nepravilnosti, onemogočil sploh udejstvovanje v politiki. Ker tole sedaj je res vse skupaj slaba šala.