Aleksandra Pivec Desus Aleksandra Pivec Desus

Aleksandra Pivec bo vztrajala in ne bo sprejela razrešitve / laž na laž na laž

To, da Aleksandra Pivec laže je že vsem jasno. Prejšnji teden je izjavila, da če bo statutarna komisija Desusa ugotovila, da je glasovanje za njeno razrešitev legitimno, bo to tudi sprejela. Danes pa, ko je statutarna komisija sporočila, da je svet stranke po njihovem statutu pristojen tudi za razrešitev predsednika stranke, je spremenila svoj pogled na vse skupaj. Odločila se je, da ne bo sprejela razrešitve in bo to reševala na sodišču.

To, kar se dogaja z Aleksandro Pivec meji že na norost. Namreč, da se nekdo oklepa položaja na tak način kot se ga ona in da vsak teden spreminja svoje izjave je vse prej kot dobro za stranko Desus. Povsem jasno je, da so njene afere in njeno sodelovanje v koaliciji uničili stranko, vendar ona se še vedno ne da.

Že njeno zapletanje z izjavami okoli Vinakras in Izole je bilo precej smešno in vsakomur je bilo jasno, da si poskuša rešiti kožo. Podobno se je dogajalo že v času afere SRIPT, pa vendar se ni dala motiti in je trdila svoje.

Očitno je mislila, da ima plašč “nedotakljivosti”, ko jo je pod svoje “okrilje” vzel Janez Janša. Pa vendar se je motila. Poslanci Desusa so se ji uprli, prav tako pa tudi svet stranke.

Če je bila prejšnji teden še prepričana, ker je imela mnenje pravnika, da se ji ne more nič zgoditi do kongresa stranke in temu primerne so bile tudi izjave, da bo sprejela razrešitev, se je danes vse spremenilo. Ona se sedaj sklicuje na demokracijo in demokratično urejenost stranke.

Zanima me zakaj se ji tako gre za ta stolček? Kakšna kupčija je zadaj? Zakaj bi se nekdo tako sramotil v javnosti s svojimi izjavami, če ne bi imel hudičevo velike koristi?

Predvsem pa me zanima kaj vse bo priletelo iz omar, ko jo bodo zamenjali kot predsednico stranke in posledično, ko bo proti njej v parlamentu potekala interpelacija, jo bodo poslanci Desusa pustili na cedilu in se bo morala posloviti kot ministrica. To pa bo zanjo precej veliko razočaranje.

Aleksandra Pivec Desus
Aleksandra Pivec Desus