Zgodba okoli plačevanja nočitev ministrice Aleksandre Pivec se vse bolj zapleta. In vsak dan na dan pridejo nove podrobnosti, ki prikazujejo kako se “influensa” Aleksandra Pivec. RTV Slovenija je pridobil podatke, da je občina Izola že lansko leto plačala prenočitev ministrice Aleksandre Pivec v Izoli.

31. maja 2019 je potekal v Izoli praznik vina, olj in rib. In med drugimi udeleženci je bila tudi kmetijska ministrica. Spremljala sta jo sinova in sinova prijateljica. In občina Izola je plačača hotel za štiri osebe med 31. majem na 1. junijem v znesku 270 evrov.

Mogoče gre res za naključje in so komu drugemu plačali sobo, ali pa pač ne gre za naključje in je to modus operandi Aleksandre Pivec. Takrat namreč še ni imela varnostnikov, pa vendar je vse bolj očitno, da ona tako funkcionira. Da pride nekam, ji plačajo prenočišče in jo “častijo”.

Zanimivo je, kako si nekateri ministri predstavljajo svojo službo – ko s seboj na službene obveznosti vzamejo svoje otroke, ki se prevažajo z njimi in so na naše stroške v hotelih.

Smešno se mi zdi že vse skupaj, če sem povsem iskren. Ker očitno je toliko “sranja” za vsem tem, da bi bilo celo boljše, če ne bi nihče rinil vanj, saj je vsak dan samo še slabše in slabše in je še več in več informacij o tem kako si nekateri predstavljajo opravljanje svoje funkcije.

Aleksandra Pivec ne loci med zasebnim in sluzbenim občcna Izola placala hotel zanjo in za sinova
Aleksandra Pivec ne loci med zasebnim in sluzbenim občcna Izola placala hotel zanjo in za sinova