Poolls Poolls

Ima Janez Janša težave z angleškim jezikom? Poolls, at, “threat” …

Včerajšnji tviti Janeza Janše so bili “zanimivi”. Verjetno bi psiholog iz njih razbral marsikaj, meni pa je v oči padlo njegovo znanje angleškega jezika. Oz. neznanje. Namreč, predsednik vlade si ne bi smel v svojih tvitih dopustiti uporabe napačnih besed, prav tako pa je pokazal, da ima očitno težave z razumevanjem angleškega jezika, saj vsako vprašanje še ni grožnja. Mogoče pa se zopet počuti ogroženega in bo tožil Wolfganga Ischingerja, ker mu je “grozil” …

Včerajšnji dan je bil za Janeza Janšo očitno precej stresen. Namesto, da bi se reševal v situacijo v Sloveniji, se je ukvarjal z volitvami v ZDA in pri tem sramotil Slovenijo. To, da se mu smejijo ljudje po celem svetu ni nič novega. Tudi to, da ga domači troli navdušeno podpirajo in mu aplavdirajo, ni nič novega.

Pa vendar si predsednik vlade ne bi smel dovoliti zdrsov, kot so: poolls, at, “threat” … Vse v enem dnevu … Očitno je res treba preusmerjati pozornost z nesposobnostjo ob 2. valu Covid-19 na povsem nepomembne teme:

Jansa threat
Jansa threat

 

Poolls
Poolls
Jansa at
Jansa at

In Slovenija naj bi bila naslednje leto predsedovala Svetu EU? S takšnim predsednikom vlade? Tole je res žalostno.

  1. Fajn je poznat državniške funkcije, predno oddaš komentar… 18 procentov še nikdar ni bila večina… Škodo si pa Twitto dela kar sam.

  2. Brez skrbi Tito je že dolgo p9d zemljo… Mamo pa Twittota, ta je tud redečo knjižco in zvezdo nosu. Omladinac godine!

  3. Največjo škodo Sloveniji je z naskokom naredila RKC in pa vam podobni ‘verniki’

  4. Ali pijan al pa tablete pozabo vzet ki mu drek iz glave odvajajo

  5. Še blesavi hrvati se ne sramotijo kot ta naš vodja sekte in predsednik vlade.

Komentarji so zaprti.