karantanski panter za predsedovanje eu karantanski panter za predsedovanje eu

Od kdaj je črni panter uraden simbol Slovenije / manšetni gumbi s črnim panterjem kot darila ob predsedovanju Svetu EU

Eno od protokolarnih daril za predsednike vlad in držav ob predsedovanju Svetu EU bodo tudi manšetni gumbi – v srebru z logotipom črnega panterja. Od kdaj je črni panter uraden simbol Slovenije? Znak, ki ga uporabljajo skrajni desničarji, prav tako pa vojska in policija naj bi bil celo “uraden” logotip predsedovanja Svetu EU? A sem se jaz prebudil v kakšni novi državi, ne pa v Sloveniji?

Uroš Urbanija, tista oseba, ki blokira izplačilo denarja STA in ki je dobil krepko zaušnico EU glede tega v zadnjih dneh, se je očitno odločil, da bo spremenil uradne simbole Slovenije. Kot so to storili na začetku Covid-19, ko so po vzoru Trumpa “pred zaslone” postavili silhueto “vladne palače” in od takrat naprej jo tudi uporabljajo v svoji komunikaciji.

Ampak sedaj so šli še dlje. Zgoraj omenjena oseba je poslala povpraševanje za 50 manšetnih gumbov iz srebra, ki naj jih krasi črni panter?!?! Očitno so se odločili, da se požvižgajo na CGP Slovenije in elemente, ki so zapisani v njem.

Mogoče pa bi lahko Urbanija organiziral še postroj Šiškove varde, saj imajo ravno oni panterja na svojih “bojnih oblačilih”.

No, men se tole ne zdi več smešno, saj bo verjetno naslednji korak obvezno branje Noriškega kraljestva v vseh razredih osnovne šole, ali pa obvezen tattoo črnega panterja na rami!

karantanski panter za predsedovanje eu

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja