monika gregorcic monika gregorcic

Monika Gregorčič poslanka SMC ima travme zaradi rdeče zvezde / apologete fašizma moti rdeča zvezda

Monika Gregorčič je v parlament prišla, ker je stranka SMC komunicirala, da ne bo šla v kolaboracijo s SdSovci. Vendar so se časi spremenili in sedaj se je izkazalo, da ima Monika Gregorčič travme zaradi rdeče zvezde. Njen tvit je zelo poveden: Meni rdeča zvezda simbolizira napad JLA na Slovenijo, na našo osamosvojitev. Ne morem pozabiti oboroženih spopadov, tankov in letal z rdečo zvezdo, zaradi katerih sem z enoletnim sinom (kot mnogi Ljubljančani) poleti l.1991 v strahu in velikih skrbeh zatočišče iskala v zaklonišču

Ampak Monika ni ravno najbolj “brihtne sorte”, saj pozablja na eno preprosto stvar. Ko se je Slovenija osamosvajala in tudi v času osamosvojitvene vojne so imeli pripadniki osamosvojitvene vojske na oblačilih rdečo zvezdo.

Čestitke Moniki za strel v koleno in še en dokaz, da se poslanka, ki jo “ljudje prepoznajo v Mercatorju” zlaže z vsakim tvitom ki ga napiše. Ampak očitno je to njena agenda.

Ob tem se mi zastavlja preprosto vprašanje – kakšne travme ta oseba doživlja, ko kdo pije Heineken pivo? Ko gleda oddajo Slovenija ima talent … Naj nadaljujem? V bistvu se ne splača. Monika je pač nekdo, ki ne bo več prestopil praga parlamenta in se mora ljubljenemu vodji s takšnimi tviti zahvaljevati, da je sedaj lahko “pomembna” v vsej svoji ničevosti.

Bravo Monika. Janez je ponosen nate!

monika gregorcic
monika gregorcic