Anja Bah Žibert je poslanka SdS in očitno ima privide. Posledica česa so, me ne zanima. Vendar je dejstvo, da ona vidi mikrofon tam kje je ročaj skiroja in o tem tvita, skrajno zaskrbljujoče. V bistvu me skrbi za njo, saj takšno stanje ponavadi ni ok. No, mogoče pa gre zgolj in samo za maniro SdSa, da se sedaj vsi ukvarjamo z njenimi nebulozami kot pa z dejanskim nasiljem na protestih prejšnji teden in dejstvom, da je bil Počivalšek vnaprej obveščen o raciji, ki je bila pri njemu že pred časom.

Organi odkrivanja, pregona ter ostali pristojni…da se ne boste preveč vrteli v krogu.Slika povsem nazorno prikazuje soorganizatorko in organizatorja shodov z mikrofonom v roki.S svojimi neprijavljenimi shodi,konstantno kršijo zakone.Torej,kdaj bo zakon veljal tudi za uličarje?!

Poslanka SdS, ali lahko na spodnji sliki pokažete ta mikrofon? Mogoče bi Roman Vodeb lahko napisal karkoli na to temo, vendar dvomim da bo, ker je zadnje čase na vaši strani.

Me pa kot državljana Slovenije skrbi, ko poslanka povsem direktno laže in obtožuje – in “prilaga” dokaze, ki pa seveda dokažejo, da je zgolj in samo uboga revica, ki očitno mora tvitati nebuloze, ki nimajo z realnostjo nobene veze. Da o tem, da je bila fotografija posneta v toplejših dneh in ne sedaj, sploh ne bom.

Sicer pa ja, sram te je lahko Anja Bah Žibert za te laži, ki jih dnevno sproduciraš. Vse za ljubljenega vodjo, kajne? Pa za svoj stolček. Uboga para.

anja bah zibert
anja bah zibert