Je vlado strah protestov Je vlado strah protestov

SdS ima zgolj 16,3 odstotno podporo v javnomnenjski anketi Mediane / stranke na ablasti pa skupaj 26 odstotno podporo

Stranke, ki tvorijo vlado imajo zgolj 26 odstotkov podpore volivcev v javnomnenjski anketi Mediane. Če se kdo sprašuje kaj je demokracija in zakaj smo vse bližje diktaturi, potem je odgovor na dlani. SdS ima samo še 16,3 odstotno podporo, NSi 5,9, SNS 1,6, Desus 1,4 in SMC 0,8 odstotka!

Zanimivi so ti podatki, ki prikažejo razmerje moči na političnem parketu. Janez ima torej s svojimi sateliti, ki so “nategnili” volivce zgolj 26 odstotno podporo, medtem ko imajo “stranke KUL” podporo 32,8 odstotka volivcev.

Ko se bo naslednjič kdo vprašal kaj je narobe z demokracijo? To, da si jo nekdo uzurpira in čeprava mu narod vsak dan pokaže, da se ne strinja z načinom vodenja in soočanjem s korona krizo, ta še vedno vztraja pri svojem in še naprej škoduje državi in državljanom, ki bomo morali sanirati to “sranje” naslednjih 2o let.

Najboljše, kar bi se lahko zgodilo bi bilo, da bi Janez dobil še en mandat in tako sam “pojedel sranje”, ki ga pripravlja novi vladi.

Če bi se to zgodilo, bi Slovenija dokončno potonila, saj se je v teh dveh letih izkazalo, da Janez s svojo ekipo ne zna voditi države, da se ne zna soočati z epidemijo, predvsem pa da je povsem nesposoben na političnem parketu, saj se je odločil za avtoritaren režim in posledično smo državljani njegovi talci.

Še nekaj je zanimivo pri raziskavi Mediane. 30,7 odstotka vprašanih bi uvedbo PC pogoja v celoti podprlo, 27,1 odstotka bi ga podprlo, Torej 57,8 odstotka vprašanih se strinja s pogojem PC, kar pomeni, da so nasprotniki tega v manjšini, čeprav so glasni in čeprav marsikdo dobi občutek, da jih je veliko.

Vsak normalen voditelj, ki bi imel tako nizko podporo, bi se odločil in sestopil s trona. Razen Janez. On bo šel preko trupel – 5303 umrlih v bolnišnicah in DSOjih pač očitno še ni dovolj zanj in poskrbel za to, da bo Slovenija potonila kot Titanik. Ampak on ne bo kapitan, ki bo vztrajal na ladji do konca. On bo pred tem skočil z nje!

Je vlado strah protestov

  1. “kapitan” je ladjo že zapustil, delno je izumljanje ukrepov za zaj* naroda prepustil Hojsa, ki je pokazal nekaj talenta na tem področju. Navodila za stvari, ki se jih spomni itak lahko da v trenutku, verjetno pa imajo ministri vsak na svojem področju tudi ali navodila ali dovoljenje, da si zakonodajo in postopke na svojem področju prikrojijo, kot ustreza njim ali “prijateljem”, pa tudi glasovalnim avtomatom v parlamentu.

Komentarji so zaprti.