Alenka Jeraj aka kopriva, poslanka SdSa, je bila zopet ujeta pri laganju. Tokrat je njeno izjavo “samo na območju Ljubljane obravnavala že 57 primerov posilstev, kjer je osumljeni storilec, ilegalni migrant,” demantirala Policija in poudarila, da letos v nobenem od obravnavanih dejanj posilstva ne gre za migrante! (vir) Še enkrat je Alenka Jeraj dokazala, da je laž nesmrtna duša desničarjev.

To, da Alenka Jeraj laže, je jasno že vsakomur. Da je imela odprt Kopriva profil, s katerim je obračunavala z drugače mislečimi, tudi ni presenetljivo. Vse v skladu z agendo, ki jo ima SdS in njeni podporniki. In njena izjava o posilstvih migrantov je zgolj in samo še en košček v vsem mozaiku, ki si ga privoščijo poslanci SdSa in za to nikoli ne odgovarjajo.

Mislim, da bi bil čas, da poslanec za svoje laži tudi odgovarja, saj bo šele s prvim primerom, ko bodo takšno dejanje obsodili oz. kaznovali,  se le to tudi mogoče spremenilo. Do takrat pa očitno lahko poslanci lažejo po mili volji.

V prvih treh mesecih letos je bilo po podatkih policije na območju Ljubljane devet posilstev. V nobenem primeru osumljenec ni tujec, ki bi nedovoljeno vstopil v Slovenijo (vir)