alenka jeraj kopriva ales alenka jeraj kopriva ales

Alenka Jeraj ni samo kopriva, ampak je tudi Aleš / upam, da ji lahko kdo pomaga pri iskanju svoje spolne identitete

Leta 2021 smo odkrili, da ima Alenka Jeraj, poslanka SdSa na tviterju fake profil Kopriva. V teh dneh pa so tviteraši odkrili, da se Alenka Jeraj kiti še z enim twitter profilom, ki ga uporablja za poskuse diskreditacije – ta profil je ales2_. Ali pomeni, da se Alenka Jeraj bori s svojo razcepljenostjo in se ne more odločiti ali naj bo Alenka, kopriva ali ales?

To, da imajo desničarji lažne profile na tviterju je vsakomur jasno. Da jih imajo toliko tudi ni presenetljivo, saj so v tviter vložili ogromno časa, da so nakupili številne lažne sledilce. Kljub temu, jim le to ni pomagalo in potem so najbolj glasne tviteraše, ki so bili na njihovi strani nagradili s službami in projekti – in ti so jim seveda še naprej služili in blatili vse ostale tviteraše (kajne Kadiču in podobni?!). Ampak tudi to ni bilo dovolj, saj je kljub vsemu tviter povsem nepomemben delček pri ustvarjanju javnega mnenja in očitno so SdSovci stavili na napačnega konja, saj jih je na volitvah porazil dr. Robert Golob, ki sploh nima tviterja.

Najbolj žalostno pri vsem tem je, da politiki iz vrst SdSa uporabljajo fake profile za poskuse diskreditacije ostalih tviterašev – kajti s svojimi pravimi tviter profili si tega očitno ne upajo storiti.

Predvidevam, da so morali kreirati različne profile za različne potrebe in potem pride trenutek, ko se tviteraš “zmede” in ne ve več s katerega profila tvita in ostali “budni” tviteraši to opazijo in postavijo osebo pred dejstvo, da ima fake račun za propagando in poskuse diskreditacije. Seveda se potem zgodi tišina in račun izgine neznano kam.

Koliko je še takšnih fake profilov? Verjetno ne bomo nikoli izvedeli, jih je pa ogromno in včasih imam občutek, da rastejo kot gobe po dežju.

In ja, smili se mi Alenka Jeraj, ki se ne more odločiti ali naj bo ženska, kopriva ali moški? Upam, da ji lahko še kdo pomaga!