franc kangler kopriva franc kangler kopriva

Franc Kangler s svojim “kopriva” (fake) tviter računom obračunava z drugače mislečimi

Včeraj je na tviterju postalo jasno, da ima tudi Franc Kangler fake profil aka “koprivo” na tviterju, ki mu služi, da z njim obračunava in žali drugače misleče.  V zadnjem času je več desnosučnih tviterašev nehote razkrilo svoje “koprive” – Alenka Jeraj, poslanka SdS, je bila prva, ki se je zmotila in tvitala s svojega “alter računa” namenjenega obračunavanju in z nazivom Kopriva, zato so ti lažni profili označeni s “kopriva”.

Franc Kangler je po gostovanju v oddaji Tarča razkril svoj fake “kopriva” tviter račun – Gibanje v podporo vladi Janeza Janše je očitno njegov alter račun, ki ga uporablja za žaljenje političnih nasprotnikov in za poskuse diskreditacije novinarjev, ki mu niso naklonjeni.

In da vse skupaj postane še malce bolj jasno – tole so tviti tega profila, ki prikažejo modus operandi desnice.

Ustvarjajo fake profile, ki jih uporabljajo za žalitve. In ker jih retvitajo kletni troli, potem človek dobi občutek, da jih je precej. Pa v resnici temu ni tako. Teh desnosučnih je na tviterju malo in imajo zelo majhen domet – so pa odlično organizirani in zato janezi, kadići in podobni dobijo po 300 všečkov.

Ampak pozabljajo, da je ustvarjanje “javnega mnenja” na tviterju povsem mimosunek, kajti troli in koprive ne bodo šli na volitve. Bodo pa šli na volitve vsi tisti, ki jih te koprive žalijo in poskušajo diskreditirati.

Ja, očitno je Franc Kangler še eden izmed mnogih, ki je moral ustvariti fake profil, da uživa podporo Janeza in njegovega svetovalca za kibernetično vojskovanje.

Komentarji so zaprti.