Zadnje čase se stranki SDS dogajajo same laži in podtikanja. Cel svet je proti njim in oni bijejo svoj pravičniški boj z njimi. Najprej je bil Branko Marinič, ki je sedaj, ko je bil pravnomočno obsojen zaradi napeljevanja k ponarejanju listin, tudi odstopil. Potem se je Janezu Janši zgodila KPK, vendar se njemu ni zgodilo nič.

V zadnjem času je glavna tema medijev poslanka SDS Alenka Koren Gomboc, kateri so na uradnem spletnem mestu stranke SDS “izbrisali” njeno izobrazbo in ostale podatke. Vendar je ona sestrična Urške Bačovnik Janša in koordinatorka SDS za koroško regijo, kar sta dokaj pomembni informaciji. Vendar lepo po vrsti.

Koren Gombočeva “naj bi” končala poklicno kmetijsko šolo v Šentjurju in se zaposlila kot trgovka, ter na celjski zasebni šoli Abitura opravila tudi prekvalifikacijo. Kasneje, ko je hotela končati sredno ekonomsko šolo na Delavski univerzi v Žalcu pa je dobila informacijo, da lahko pridobi izobrazbo tudi na hitrejši in bolj preprost način. Kmalu po tem so prišle v javnost informacije, da je pred leti zaradi ponarejenega spričevala že izgubila službo v SKB in kasneje je okrožno državno tožilstvo v Slovenj Gradcu potrdilo informacijo, da so zoper poslanko SDS Alenko Koren Gomboc pravnomočno zaključili kazenski postopek zaradi ponarejanja listin. Namesto kazni je nakazala denarna sredstva v korist javnega zavoda. In kar je bilo najbolj smešno pri tem je to, da ona sama do ugotovitve tožilstva ni vedela, da ni opravljala šolanja, za katerega je delodajalcu prinesla listino.

Ampak seveda to še ni vse. Alenka Koren Gomboc je predložila tudi ponarejeno priporočilo vodje poslovalnice banke – v banki so jasno zanikali, da bi ji to priporočilo res napisali. Ampak tudi to še ni vse. Alenka Koren Gomboc je v svojem življenjepisu zapisala, da morala oditi iz podjetja Miklavc, ker sta se lastnika razšla, vendar je morala oditi zaradi kršitev delovne discipline, kar je potrdil tudi lastnik podjetja.

Suma sumarum:

  • ponaredek spričevala o zaključnem izpitu na Srednji trgovski šoli Maribor
  • ponarejeno priporočilo vodje poslovalnice banke
  • laže glede odhoda iz podjetja Miklavc

Za vse nejeverjen Tomaže, pa ne Majerje, je tukaj njen CV, ki je bil objavljen na spletnem mestu lokalec.si

Z bratom dvojčkom sva končala OŠ na Gorici v Velenju , takrat se je šola imenovala OŠ Bratov Mravljakov.
Po zaključeni OŠ sem se vpisala na srednjo kmetijsko šolo v Šentjur in jo uspešno zaključila. Prakso sem opravljala na KZ Šaleška dolina na posestvu »TURN«. Ker je bilo doma nekako jasno, da bo brat prevzel kmetijo, sem se sama zaposlila. Najprej sem delala nekaj mesecev kot natakar, nato pa sem se zaposlila v trgovskem podjetju Miklavc. Ker moja izobrazba ni ustrezala zaposlitvi, sem se vpisala na Abituro v Celje, podjetje za izobraževanje, kjer sem opravila prekvalifikacijo poklica. V tem podjetju sem bila zaposlena pred zaključeno potrebno izobrazbo pogodbeno eno leto in pol, nato še redno sedem let.

Opravljala sem vsa dela, zadnja leta delo poslovodje. Ker sta se lastnika podjetja razšla, smo si počasi morali delavci iskati novo zaposlitev. Tako sem se na to zaposlila še v podjetju Fori, nato v bančništvu, sedaj pa sem že četrto leto zaposlena v DZS d. d., kjer opravljam delo prodajnega svetovalca na delovnem mestu komercialnega referenta. V vmesnem času sem se izobraževala in pridobivala nova znanja. Vpisala sem se na B2-izobraževalni center, program ekonomski tehnik. Na ZDU – združenje družb za upravljanje investicijskih skladov –GIZ sem opravila preizkus strokovnih znanj s področja trženja investicijskih skladov in prodaje investicijskih kuponov oziroma delnic investicijskih skladov ter pridobila certifikat o proaktivni prodaji.

In seveda je Alenka Koren Gomboc še vedno poslanka in članica SDS! Žalostno, smešno in patetično!

p.s.: priporočilo s Comic Sans fontom??

alenka_koren_gomboc